_tygrys1336 0 Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 (edytowane) cześć, jestem tygrysek aka. narwhals i lubie rysować, moge coś Wam narysować, ale to jak będe miał wszystko, bo sie przeprowadzam. ogólnie to nie czepiać sie mnie, że pisze zdanie z małej litery ale tak mi sie chce. x) pisze skrypty ale nie za duże, bo nie jestem w tym za dobry, jakbyście chcieli pomocy czy cuś to zapraszam na pw. ;) ogólnie jak chcecie pogadać czy coś to jestem chętny. a tak dopiero spojrzałem, to nie przedstawiłem sie, ops.. jestem Kacper i lubie orzeszki, lubie pochrupać. mam 14 lat, mało ale co tam. :) lubie gadać więc jak jest jakiś ts tego forum to poprosiłbym o ip. troche napisałem ale co tam, może ktoś przeczyta. miłego dnia ^^ ps. nie będe dodawał jakichś ebanych kolorów, bo nie jestem żadnym fanem tęczowych pisem.. Edytowane 2 sierpnia 2014 przez _tygrys1336 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tropereks 780 Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 Witamy :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Loginus 8 Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 Yo man ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 1337 Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezx 145 Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 Siemanko! Narysuj mi awatar na podstawie tego co mam ;) Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DonFallingCookie Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 siema x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_tygrys1336 0 Opublikowano 5 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Siemanko! Narysuj mi awatar na podstawie tego co mam ;)coś tam spróbuje. za kilka dni dam Ci efekt :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezx 145 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Dzieki x* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamzeS 17 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Cześć i czołem B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi