bazyl 0 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 Witam, mam pytanie czy jest możliwość (lub jest już taki skrypt, to proszę o linka) że po wpisaniu komendy /ban otwiera nam się menu i mamy tam różne opcje ? Ban na czas, perm, ban na ip, etc. Myślę że rozumiecie XD chyba że jest taki plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Katniss 16 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 Polecam Essentials - /tempban /tempbanip /ban /banip /mute /sudo <komenda> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyl 0 Opublikowano 1 września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 Teraz, Katniss napisał: Polecam Essentials - /tempban /tempbanip /ban /banip /mute /sudo <komenda> Czy ja się pytam jaki plugin ? Ja napisałem jasno, jaki potrzebuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Katniss 16 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 Z ciekawości. po co Ci komendy administracyjne w GUI? tak ciężko wklikać te paredziesiąt znaków? Czy może o coś innego chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 derkuz1996 15 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 Jest fajny plugin Administration Panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pan_1337 5 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 Ten Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! powinien być odpowiedni. Posiada: Kick ban mute warn muteip listę banów i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuks 0 Opublikowano 5 września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 września 2016 Też polecam plugin hugobans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bazyl 0
Witam, mam pytanie czy jest możliwość (lub jest już taki skrypt, to proszę o linka) że po wpisaniu komendy /ban otwiera nam się menu i mamy tam różne opcje ? Ban na czas, perm, ban na ip, etc.
Myślę że rozumiecie XD
chyba że jest taki plugin
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi