Lolzek 1 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 Napisze mi ktoś skrypt na tpa jeżeli się tepne do gracza i on zaakceptuje to zabiera mi 8 blokow zlota z eq jak ich nie mam to teleportacje anuluje i pisze mu ze Nie posiada 8 blokow zlota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 1 września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 września 2016 (edytowane) Jesli masz juz skrypt lub plugin na tpa to: on command: []if command is "tpaccept": [][]if player has 8 gold blocks: [][][]remove 8 gold blocks from player's inventory [][][]stop [][]else: [][][]cancel event [][][]send "&cAby zaakceptowac teleportacje musisz miec 8 blokow zlota!" Nie testowane. Wytabuj sobie I powinno dzialac. Jesli nie to pisz to jak bede jutro na laptopie to ogarne Edytowane 1 września 2016 przez KiwoPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pan_1337 5 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 Proszę masz tutaj wytatuowane: on command: if command is "tpaccept": if player has 8 gold blocks: remove 8 gold blocks from player's inventory stop else: cancel event send "&cAby zaakceptowac teleportacje musisz miec 8 blokow zlota!" Lolzek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KiwoPL 30 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 5 godzin temu, Pan_1337 napisał: Proszę masz tutaj wytatuowane: on command: if command is "tpaccept": if player has 8 gold blocks: remove 8 gold blocks from player's inventory stop else: cancel event send "&cAby zaakceptowac teleportacje musisz miec 8 blokow zlota!" Skrypt nie jest najlepiej wytabowany, aczkolwiek ten post był nie potrzebny bo raczej dał by sobie radę - nabijanie postów Lolzek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lolzek 1
Napisze mi ktoś skrypt na tpa jeżeli się tepne do gracza i on zaakceptuje to zabiera mi 8 blokow zlota z eq jak ich nie mam to teleportacje anuluje i pisze mu ze Nie posiada 8 blokow zlota
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi