Skocz do zawartości
  • 0

Kick po 10s

Lolzek

Pytanie

Napisze mi ktoś skrypt że jak ktoś po 10s nie wybierze serwera to go kicka z serwera za "test" Ale tak zeby nie bylo messages na serw ze np "console wyjebal test za wybierz serwer"

(Chodzi mi o jakos on join wait 10 seconds) Ale zeby nie bylo messages ze zostal wykickany

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Koledze chyba chodzi o to zeby boty nie wbijly to ich po 10 sek kicknie? Apropo tego messenga to sie nie da raczej - tak mi sie wydaje. Ale mam pomysl - bys sciagnal jakis plugin MaxBans i bys wgral go na tamten serwer lobby a na inne nie i ustawilbys zevy nie bylo wiadomosci. A jak masz jeden serwer i naprzyklad z kordow bedzie tpac to ciezko bedzie

Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka

• 0
13 godzin temu, Nomek napisał:

Koledze chyba chodzi o to zeby boty nie wbijly to ich po 10 sek kicknie? Apropo tego messenga to sie nie da raczej - tak mi sie wydaje. Ale mam pomysl - bys sciagnal jakis plugin MaxBans i bys wgral go na tamten serwer lobby a na inne nie i ustawilbys zevy nie bylo wiadomosci. A jak masz jeden serwer i naprzyklad z kordow bedzie tpac to ciezko bedzie

Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka

Anti Attacka akurat mam tylko chodzi mi o to że chce na lobby ustawić max 10-30 slotów żeby nie przeciążało bungee itp + do tego dodac po 10s kick z lobby żeby typy nie affczyły

• 0

Myślę że chodzi ci o takie coś:

on command:
	if command is "reg":
		if {gracz::%player%} is set:
			stop
		wait 0.5 real seconds	
		kick player due to "&6Konto zostalo bezpiecznie zalozone, &7Wejdz ponownie na serwer!"
		set {gracz::%player%} to now

on command:
	if command is "register":
		if {gracz::%player%} is set:
			stop
		wait 0.5 real seconds	
		kick player due to "&6Konto zostalo bezpiecznie zalozone, &7Wejdz ponownie na serwer!"
		set {gracz::%player%} to now

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...