Nieaktywny Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 Cześć ostatnio nudziło mi się, postanowiłem zrobić stronkę z haxami do minecraft ( wiem że są lepsze xddd ) ale u mnie tylko 2 linki z shorte (Nie jest to reklama) Chciałbym żebyście ocenili, na razie są tylko 2 cheaty xd Stronka: MyOdpal.esy.es Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 (edytowane) Jak już robisz takie coś z łatwego kreatora Zyro - Website Builder to mogłeś dać lepszą grafikę itd.Wersja 1.5.2 ? raczej już nikt tej wersji nie używa. napisałeś " wiem że są lepsze xddd " a na stronie pisze Najlepsza Polska strona do cheatów minecraft! Edytowane 30 sierpnia 2016 przez Nieaktywny Najlepsza strona www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derkuz1996 15 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 Według mnie stronka fajnie się prezentuje jak na początek, myślę że warto dodać jakieś tło oraz wyrównać tekst <p></p> I obrazki <align="right" /> Możesz pokombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 2 minuty temu, derkuz1996 napisał: Według mnie stronka fajnie się prezentuje jak na początek, myślę że warto dodać jakieś tło oraz wyrównać tekst <p></p> I obrazki <align="right" /> Możesz pokombinować on nie pisze jej tylko robi ją z kreatora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derkuz1996 15 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 4 minuty temu, Jahek napisał: on nie pisze jej tylko robi ją z kreatora! Nawet jeśli to dałem mu porady żeby się nauczył kod edytować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 45 minut temu, ivall napisał: Cześć ostatnio nudziło mi się, postanowiłem zrobić stronkę z haxami do minecraft ( wiem że są lepsze xddd ) ale u mnie tylko 2 linki z shorte (Nie jest to reklama) Jest to reklama, a promowanie cheatów nie jest mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 Ten temat został zamknięty i przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi