derkuz1996 15 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Witam, chciałbym powiadomić iż tworzę paczki serwerowe za niewielką opłatą, cena zależy od wymysłu zamawiającego. Jeżeli będziesz miał jakieś pytanie lub zamówienie, niżej są dane kontaktowe. E-mail: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Możliwy kontakt na PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derkuz1996 15 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 4 minuty temu, Jahek napisał: Możliwy kontakt na PW? Oczywiście, podałem E-mail [email protected] Lub Steam derkuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Ten temat został przeniesiony do innego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Reklama słaba Z tego co widzę chcesz tylko pieniądze a paczka słaba, masz problemy z permissions ex albo tam było essentials itd słabo, 0 napisanych skryptów z tego co widzę Nie nadajesz się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 5 minut temu, ivall napisał: Reklama słaba Z tego co widzę chcesz tylko pieniądze a paczka słaba, masz problemy z permissions ex albo tam było essentials itd słabo, 0 napisanych skryptów z tego co widzę Nie nadajesz się... Sam się nie nadajesz. Do autora: Może jakieś portfolio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katniss 16 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Oferta idealna dla rozpieszczonych dzieciaczków, które nic nie potrafią same zrobić (dzieci izihace). Nikt ogarnięty raczej nie skorzysta. Lepiej jest samemu konfigurować, bo masz pewność że wszystko będzie tak jak chcesz itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 @ProgrammingWizzard A czy ja piszę że robię paczki na serwer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 W tej paczce pewnie essentials pex pobrany z neta drop to mh drop i jakis syf z mpc forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derkuz1996 15 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 @all Ludzie nie spamujcie nie na temat, nie obchodzi mnie zdanie innych co myślą o mojej ofercie, a potrafie dobrać i edytować zawartość pluginów. Najlepiej ludzie którzy przychodzą po to aby nabijać posty, pisząc jakieś bzdury nie na temat, w ogóle mnie nie znacie, a te problemy z essentials itd, są już dawno ogarnięte, pytałem tylko ponieważ miałem dość długą przerwę w pluginach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 13 godzin temu, derkuz1996 napisał: @all Ludzie nie spamujcie nie na temat, nie obchodzi mnie zdanie innych co myślą o mojej ofercie, a potrafie dobrać i edytować zawartość pluginów. Najlepiej ludzie którzy przychodzą po to aby nabijać posty, pisząc jakieś bzdury nie na temat, w ogóle mnie nie znacie, a te problemy z essentials itd, są już dawno ogarnięte, pytałem tylko ponieważ miałem dość długą przerwę w pluginach. Może jakieś portfolio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derkuz1996 15 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 13 minut temu, ProgrammingWizzard napisał: Może jakieś portfolio? Dopiero zaczynam także nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi