Nieaktywny Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 (edytowane) Szukamy dobrego budowniczego! Oferujemy: 50% zysków na serwis http://fiberhost.pl (hosting serwerów gier) Prawa autorskie (na tabliczce) Oczekujemy: Szybkości i jakości budowania Posiadania skype Współpracy z innymi Kim będziesz ? Będziesz budowniczym, budujemy mapy dla innych za sms lub psc bardzo tanio ale zawsze. Z kim próbujemy współpracować ? Próbujemy współpracować z pukawką Jak zostać budowniczym ? 1. Dodajesz na skype GcGardEH 2. Podaje ci serwer i tam wybudujesz próbny spawn na EasyHC 3. Jeżeli będzie fajny i go sprzedamy to dostaniesz 50% zysków na pukawke. Edytowane 26 sierpnia 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Dlaczego na pukawke? Np.Jeżeli chciałbym sobie zarobicc na "kebsa" to juz nie moge?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 1 godzinę temu, xBG napisał: Dlaczego na pukawke? Np.Jeżeli chciałbym sobie zarobicc na "kebsa" to juz nie moge?? "kebsa" okej, muszisz mieć tylko sms'y np. na homepay. A jak chcesz mieć serwer to najlepiej opłaca się na pukawce. Jeżeli nie chcesz na pukawkę to się nie zgłaszaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Logi ja buduję jako tako ale mogę dołączyć co do sprzedaży wole być w teamie czy coś albo serwa dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 1 minutę temu, Robinek napisał: Logi ja buduję jako tako ale mogę dołączyć co do sprzedaży wole być w teamie czy coś albo serwa dostać daj screny jakiś wykonanych prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Musiałbym zrobić xD wszystkie moje prace wywaliłem do kosza a były dosyć ładne (chodzi o spawn) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Jeżeli masz swój serwer to tam wybuduj spawn na EasyHC lub możesz zainstalować serwer na swój kąmputer. I daj screeny jak będzie ok jesteś przyjęty i mapa pójdzie do sprzedania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Logi a będzie opcja że będę miał serwa ??? Czy raczej nie? //Łącze ~bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 14 minut temu, Robinek napisał: Czy raczej nie? 14 minut temu, Robinek napisał: Logi a będzie opcja że będę miał serwa ??? Zaszła zmiana planów. Serwer hmm. Tak, wszystkie dochody dostaniesz automatycznię na konto fiberhost z powodu, że na pukawce był problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 fiberhost??? muszę sobie chyba konto zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 ok http://fiberhost.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 2 godziny temu, xBG napisał: Dlaczego na pukawke? Np.Jeżeli chciałbym sobie zarobicc na "kebsa" to juz nie moge?? teraz możesz zarobic na kebsa bo na fiberhost można wypłacać kase. 17 minut temu, Robinek napisał: już zarejestrowałem ;D Rozumiem, że chcesz wspólpracować. Pisz i dodaj na skype GcGardEH //Łącze ~bvcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 27 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1603 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2016 Ten temat został zamknięty i przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi