Seboo150 0 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 POTRZEBNE NA WCZORAJ! Siemka! Szukam skrytpu na drop na wczoraj! Chcę aby było w nim zawarte: /drop -> okienkowy (tak jak po otwarciu skrzyni) komendy dla admina typu /turbodrop wlacz/wylacz (ma on zwiekszac procent wszystkich dropow o 20%!) ma dawać exp po wykopaniu stone 1, a po wykopaniu np diamentu 10 ma dodawac punkty np po wykopaniu diamentu 30 pkt Pod komenda /punkty ma byc to widoczne fajnie jakby za punkty mozna bylo wymienic nagrody Np za 10 tys vip na tydzien drop z rud wylaczony drop leci od razu do ekwipunku jeżeli można by było to też komenda /statystyki gdzie pokazywaloby ile czego wykopalismy mozliwosc wylacznie cobbla /cobbel on/off SORY ZA MOJA ORT ale pisze na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMateuszP0L 47 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Powiem tak skryptu nie polecam na drop. Polecam ci plugin "AwesomeDrop" wpisz w google i zobacz czy tobie odpowiada. A co do skryptu nie ma sensu czegoś takiego robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Na youtube wpisz: Skrypt na drop + lvl ItachiStudio. Masz tam chat, lvl, drop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Seboo150 0
POTRZEBNE NA WCZORAJ!
Siemka! Szukam skrytpu na drop na wczoraj!
Chcę aby było w nim zawarte:
/drop -> okienkowy (tak jak po otwarciu skrzyni)
komendy dla admina typu /turbodrop wlacz/wylacz (ma on zwiekszac procent wszystkich dropow o 20%!)
ma dawać exp po wykopaniu stone 1, a po wykopaniu np diamentu 10
ma dodawac punkty np po wykopaniu diamentu 30 pkt
Pod komenda /punkty ma byc to widoczne
fajnie jakby za punkty mozna bylo wymienic nagrody
Np za 10 tys vip na tydzien
drop z rud wylaczony
drop leci od razu do ekwipunku
jeżeli można by było to też komenda /statystyki gdzie pokazywaloby ile czego wykopalismy
mozliwosc wylacznie cobbla /cobbel on/off
SORY ZA MOJA ORT ale pisze na szybko
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi