Axon 2 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2016 Nazwa: AKopalnia ( InfiniteMines ) Wersja skryptu: v 1.0 ReleaseAutor: AxonOpis: Skrypt dodaje możliwość stworzenia regionu, o wyglądzie sześcianu o wybranych wymiarach, który po pewnym czasie zostanie zresetowany. (Głównym zastosowaniem mają być odnawialne kopalnie, ale będzie to działać oczywiście w każdych innych miejscach)Pomysłodawca: GeniakMargo [Dzięki! ]Wymagania: Plugin Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Uprawnienia:- infinitemines.manage | Uprawnienie dające możliwość tworzenia kopalniKomendy:/infinitemines start | Po wyznaczeniu rozpoczyna działanie kopalni/infinitemines stop | Zatrzymuje kopalnię/imset <liczba>| Ustawia wielkość regionu, licząc od ustawionej pozycji komendy /imsetlocation/imsettime <liczba> | Ustawia czas w sekundach, po ilu ma się restować kopalnia/imsetlocation | Ustawia pozycję na której stoisz, jako środek kopalni/infinitemines reload | Przeładowywuje skrypt---------- Radzę nie używać, podaję w celu informacyjnym ----------/immanage start | Ręczne odpalenie kopalni/immanage reset | Ręczne zresetowanie kopalniJak użyć:1. Wybierz miejsce w którym chcesz stworzyć kopalnię2. Stań na środku miejsca które chcesz wybrać3. Wpisz /imsetlocation4. Użyj /imset <ilość> aby wyznaczyć ile bloków w każdą stronę od ustawionego wcześniej miejsca ma zajmować kopalnia!5! Wpisz /imsettime <czas> aby ustalić czas (w sekundach), po jakim kopalnia ma się resetować6. Uruchom teraz kopalnię komendą /im start (aby zatrzymać, wpisz /im stop)7. Gotowe! Funkcje/Możliwości:- Wyznaczanie regionu o określonych wymiarach- Resetowanie wybranego regionu- Pełna "automatyka" (po włączaniu kopalni, będzie się ona sama resetować)Do zrobienia:Masz pomysły? Pisz! Znane błędy:- Brak, jeżeli znajdziesz, powiadom mnie o tym pisząc poniżejUwagi:- Gdy odpalasz/reload'ujesz serwer, skrypt w consoli powiadamia o paru błędach, ale w gruncie rzeczy one działają i nie powodują żadnych nieprzyjemności - Na razie można ustawić tylko jedną kopalnię!Poprzednie wersje:- 1.0 Beta | Nie daję, bo nie działała Instalacja:1. Wchodzisz w folder: scripts2. Tworzysz plik o nazwie: InfiniteMines.sk3. W utworzony plik wklejasz zawartość kodu (do pobrania wyżej)4. Zapisujesz, restartujesz serwer i gotowe! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 Takie samo jest w pluginie..... bez sens 3/10 na zachętę Pozdrawiam xBG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 Dnia 18.08.2016 o 10:10, Axon napisał: Tfujj skript... Jakim prawem masz czelność kopiowania cudzej własności i publikowania jej jako swojej? Teraz autor skryptu ma prawo pozwania cię do sądu, więc radzę go przeprosić i samemu zgłosić się do administracji z linkiem do oryginału. Zgłaszać tego nie będę do godziny 15, mam nadzieje, że masz chociaż za grosz honoru, bo to co zrobiłeś nie jest w porządku... Najchętniej bym ci teraz przywalił, bo ktoś się namęczył, a tu jakieś dziecko przyjdzie wstawi, co miało wstawić i już swag, bo lajka dostało (...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axon 2 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2016 2 godziny temu, Switsherker napisał: Jakim prawem masz czelność kopiowania cudzej własności i publikowania jej jako swojej? Teraz autor skryptu ma prawo pozwania cię do sądu, więc radzę go przeprosić i samemu zgłosić się do administracji z linkiem do oryginału. Zgłaszać tego nie będę do godziny 15, mam nadzieje, że masz chociaż za grosz honoru, bo to co zrobiłeś nie jest w porządku... Najchętniej bym ci teraz przywalił, bo ktoś się namęczył, a tu jakieś dziecko przyjdzie wstawi, co miało wstawić i już swag, bo lajka dostało (...). No sory.. dzieckiem nie jestem po 1 zapewne starszy od ciebie jestem a po 2 skrypt jest moj i ja go pisalem wiec troche szacunku pozdrawiam dowidzenia ~Axon PS: Moj link do konta na bukkicie Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wiec sobie poczytaj "dziecino" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2016 @Axon Tak, jak myślałem... Nie masz za grosz szacunku, ponad to swoim stylem pisania (czepmy się tego) nie potwierdzasz, że nie jesteś dzieckiem, ani że jesteś starszy o de mnie. Myślałem, że jesteś nowy i postąpisz jak należy, lecz jak widać, takim ludziom nawet nic nie trzeba mówić- ddosa, rozwalić kompa i po sprawie... Link do oryginału: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Mam nadzieję, że administracja w najbliższym czasie usunie cię z forum, bo żeby kłamać w takim stopniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2016 Ten temat został uznany za plagiat. _Of3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi