Axon 2 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Witajcie, mam dla was kolejny autorski skrypt który dodaje 1vs1 na twoim serwerze. Poniżej mały opis:) ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Download: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Komendy: /1vs1 create <nazwa> - Ustawia arene, należy ja ustawic w miejscu spawnowania graczy. /1vs1 remove <nazwa> - Usuwa arenę. /1vs1 setlobby - Ustawiasz lobby po wygranej arenie teleportuje tam graczy /1vs1 list - Lista aren. /1vs1 setkit <nazwa> - Ustawiasz kita dla danej areny, kit ustawia się to co masz w ekwipunku. /1vs1 join <nazwa> - &b- Dołączasz do areny. /1vs1 leave - Wychodzisz z areny. Uprawnienia: 1vs1.* Zezwalam na: 1.Edytowanie linijek 2.Dodawanie funkcji 3.korzystania na swoim serwerze Zabraniam: 1.Podszywania się pod autora. 2.Zarabianiu na skrypcie. ---------------------------------------- Autor: Axon (AxonGaming) Pozdrawiam oraz czekam na hejciki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaltonEZ 139 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Fajny skript ale wolę pl 1vs1. Jednak jesli mamy malo miejsca jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axon 2 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Dzieki nie wiem za co dali mi osztrzezenie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Popraw wiadomosci bo sa błedy chyba brak kodowania UTF-8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axon 2 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 9 godzin temu, xBG napisał: Popraw wiadomosci bo sa błedy chyba brak kodowania UTF-8 Nie rozumiem > sory dopiero zaczynam mozesz mi wytlumaczyc co to utf-8 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 System kodowania popraw Poprostu wiadomości bo są zbugowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axon 2 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 narazie brak czasu pisze skrypt na wlasna whaitliste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Of3k 278 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 Kolejny plagiat twojego autorstwa, pozdrawiam. Link do oryginału: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 25 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2016 32 minuty temu, Switsherker napisał: Kolejny plagiat twojego autorstwa, pozdrawiam. Link do oryginału: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. , Potwierdzam to plagiat taki sam kod tępić to trzeba... nawet licencji nie zmienił tylko autorów usunął... _Of3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 26 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2016 Ten temat został uznany za plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi