JakuB1999 0 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 (edytowane) Witam zrobiłem Skrypt do IslandWorlda Config: command /wyspa [<text>]: trigger: arg 1 is "stworz" execute player command "is create" trigger: arg 1 is "skasuj" execute player command "is delete" trigger: arg 1 is "dodaj" execute player command "is add" trigger: arg 1 is "usun" execute player command "is remove" trigger: arg 1 is "info" execute player command "is info" trigger: arg 1 is "odwiedz" execute player command "is visit" trigger: arg 1 is "dom" execute player command "is home" trigger: arg 1 is "ustawdom" execute player command "is sethome" Problem tkwi w tym, że konsola nie wykrywa błedów a także komend nie wiem co jest. Proszę o szybką odpowiedź Edytowane 17 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konanx 19 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 (edytowane) @Edit Lap kod: Powinno dzialac Edytowane 17 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JakuB1999 0 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 Witam właśnie w tym problem że nie ponieważ jeśli dodaje 3 taby w "execute" to wyskakuje mi bład ze powinny być 2 zamiast 3 dalej nic ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 47 minut temu, JakuB1999 napisał: Witam właśnie w tym problem że nie ponieważ jeśli dodaje 3 taby w "execute" to wyskakuje mi bład ze powinny być 2 zamiast 3 dalej nic ;c Ja ten sk przetestowalem i mi działa normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gitara17 19 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 (edytowane) To powinno działać: command /wyspa [<text>]: trigger: if arg 1 is "stworz": execute player command "is create" if arg 1 is "skasuj": execute player command "is delete" if arg 1 is "dodaj": execute player command "is add" if arg 1 is "usun": execute player command "is remove" if arg 1 is "info": execute player command "is info" if arg 1 is "odwiedz": execute player command "is visit" if arg 1 is "dom": execute player command "is home" if arg 1 is "ustawdom": execute player command "is sethome" Aha i problem jest taki: po arg 1 is "(ARG)" brakuje dwu kropka Edytowane 11 lipca 2020 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnderAdam 10 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 moze usun to trigger tylko 1 trzeba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
JakuB1999 0
Witam zrobiłem Skrypt do IslandWorlda
Config:
Problem tkwi w tym, że konsola nie wykrywa błedów a także komend nie wiem co jest. Proszę o szybką odpowiedź
Edytowane przez WojciuOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi