Ezx 145 Opublikowano 2 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2014 (edytowane) Siemka, potrebuje komendy na glosowanie do amx'a x) Musi byc mozliwosc 10 odpowiedzi (1, 2, 3... 9, 0), a w momencie gdy mamy remis ma losowac Prosilabym tez o to by kod byl juz przetestowany, gdyz sama nie mam jak tego zrobic x) (Oczywiscie pierwszy uzytkownik ktorego kod bedzie dzialal zostanie wpisany do teamu x)) Jezeli napisalam w blednym forum, to prosze o przeniesienie :) Edytowane 2 lipca 2014 przez Ezx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 2 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2014 (edytowane) A moglabys wytlumaczyc co to jest ten AMX?Bo nie wszyscy wiedza ;d Chodzi o cos takiego?: Edytowane 2 lipca 2014 przez tropereks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ezx 145 Opublikowano 2 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2014 AMX Mod X to nakladka do gry counterstrike 1.6 i postanowilam odwzorowac ta rozgrywke w minecrafcie x)(nad skryptem, jak pisalam pracuje prawie od roku) i tak, to jest to menu x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 2 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2014 To w takim razie : jestem chętny :O Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ezx 145 Opublikowano 4 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 To moglby ktos jak najszybciej napisac to vote?Bardzo bym prosila, gdyz odkopalam wlasnie amx'a, i chcialam przetestowac to co mam, lecz nie dziala, no i nie wiem jak to zrobic ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RamzeS 17 Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 Mialem vote u siebie na serwerze ;x jak znajde to podesle tutaj. O ile go nie usunalem ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ezx 145
Siemka, potrebuje komendy na glosowanie do amx'a x)
Musi byc mozliwosc 10 odpowiedzi (1, 2, 3... 9, 0), a w momencie gdy mamy remis ma losowac
Prosilabym tez o to by kod byl juz przetestowany, gdyz sama nie mam jak tego zrobic x)
(Oczywiscie pierwszy uzytkownik ktorego kod bedzie dzialal zostanie wpisany do teamu x))
Jezeli napisalam w blednym forum, to prosze o przeniesienie :)
Edytowane przez EzxOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi