Robinek 64 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2016 (edytowane) Szukam darmowego grafika który będzie robić mi miniaturki do filmów Za współpracę mogę robić filmy i go reklamować KANAŁ: Plowek URL: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (W podawaniu url i nazwy nie mam zamiaru reklamować się na skript.pl) Edytowane 8 października 2016 przez Robinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 15 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2016 (edytowane) Wykonam, na PW podaj szczeguły. Edytowane 16 sierpnia 2016 przez Nieaktywny Brak praw autorskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 Wykonam oba za darmo, bez praw autorskich. Kontakt drogą mailową pod [email protected], napisz mi tam wszystkie szczegóły, jakie chcesz, albo zdaj się na mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 Candy zdam się na cb zrób coś fajnego i twórczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 ej ile może trwać robienie grafiki??? (nie chodzi mi o outro) MrocznyScreaM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 dobra i tak pewnie @Candy111 zrobi to lepiej. Powodzenia i miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Logi też zrób miło będzie zobaczyć MrocznyScreaM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 A candy to nwm co robi MrocznyScreaM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Dnia 16.08.2016 o 13:40, Robinek napisał: Candy zdam się na cb zrób coś fajnego i twórczego Jestem w odwiedzinach u kuzynki, w sobotę wracam. Jak wrócę spróbuję coś machnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 ok mam nadzieję MrocznyScreaM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 718 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Podaj szczegóły na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi