Brajan545 1 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2016 Witam mam problem z skryptem na wiadomość po śmierci. Mój skrypt: on death of player: set death message to "&7Gracz &c%attacker% &7zabil &4%victim%&7!" a co trzeba do tego dodać żeby było: Gracz Stefan12 zabil MrKox za pomoca [nazwa przedmiotu] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 15 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2016 (edytowane) Proszę i liczę na plusika! Testowane i wszystko mam OK, jak Ci nie działa to zgraj plugin SKQuery on death: if victim is player: if attacker is a player: set death message to "&7Gracz &c%attacker% &7zabil &4%victim%&7!" EDIT: Zapomniałem o nazwie przedmiotu, którym został zabity gracz on death: if victim is player: set death message to "&7Gracz &c%attacker% &7zabil &4%victim%&7 z przedmiotu %name of attacker's tool%!" Edytowane 15 sierpnia 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Brajan545 1 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2016 Dziękuje !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Brajan545 1
Witam mam problem z skryptem na wiadomość po śmierci.
Mój skrypt:
on death of player:
set death message to "&7Gracz &c%attacker% &7zabil &4%victim%&7!"
a co trzeba do tego dodać żeby było:
Gracz Stefan12 zabil MrKox za pomoca [nazwa przedmiotu]
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi