Lotto 11 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2016 Witam, chciałbym otworzyć reaktywacje SpeedPVP Poszukuję: » Administratorow - pomoc przy tworzeniu serwera » Programistów - pisanie pluginów & skryptow na serwer PVP » Budowniczych - budowanie spawnu, aren na PVP » Helperów/Pomocników - pomoc przy banowaniu cheaterów, sprawdzanie » Sponsorów - pomoc przy opłaceniu serwera » ChatModeratorow - pilnowanie chatu » YouTuber/Streamer - pomoc przy reklamowaniu serwera Oczekuje: - Mikrofonu- Kultury osobistej - Zaangażowania - Dojrzałego podejścia do sprawy Oferuje: - 15 lat + mikrofon - Serwer - Domena - Duze doswiadczenie Kontakt: prywatna wiadomość, post pod tematem oraz skype: "TeseuSeQ" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 14 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2016 Chętnie zostane Programistą. Będe pisać skripty z aktualizatorami aby nie używać FTP tylko podam skripty a potem poprostu jak będe coś dodawać to komędą to zaktualizuję. Proszę tylko o zaoferowanie: Opa, rangę Programista, Uszanowania, że mam wadę mowy i słychać mnie jak 10-latek a mam 12 lat, sory. Polecam Ci aby kazać mi zrobić panel aktualizacyjny aby złatwością aktualizować moje skripty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 Dnia 14.08.2016 o 14:03, LogiSV napisał: Chętnie zostane Programistą. Będe pisać skripty z aktualizatorami aby nie używać FTP tylko podam skripty a potem poprostu jak będe coś dodawać to komędą to zaktualizuję. Proszę tylko o zaoferowanie: Opa, rangę Programista, Uszanowania, że mam wadę mowy i słychać mnie jak 10-latek a mam 12 lat, sory. Polecam Ci aby kazać mi zrobić panel aktualizacyjny aby złatwością aktualizować moje skripty. PROGRAMISTA nie pisze SKRIPTÓW tylko PLUGINY XDDDD Zbuduje Ci spawna i kilka aren za nie wielką cene w wysokości 2 pln przelewem(PP etc.) za 1 arenke, spawn gratis. Zostawiam Ci mojego maila, chyba wiesz co z nim zrobić/co na niego wysłać(ip etc.). [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinek 64 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2016 Będę yt sam teraz robie serwer dla widzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba5x 0 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2016 Witam. Mogłbym nagrać wam reklame , oczywiscie za drobną opłatą. Posiadam 2400 subow. Link do kanału: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi