ZadusznyMPC 2 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 Napiszę mi ktoś 2 skrypty 1 by jak grać naciśnie tab to się nic nie wyświetla lub sam ping bez nicków graczy oraz 2 jak gracz wpisze /msg i nacisnie tab to nie wyswietlaja sie nicki aby anulowywalo event. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jasiubor 36 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 Nie wiem czy to jest możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 on tab completer for "/msg": cancel event on join: loop all players: set tab name of loop-player to " " SkQuery + WildSkript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZadusznyMPC 2
Napiszę mi ktoś 2 skrypty 1 by jak grać naciśnie tab to się nic nie wyświetla lub sam ping bez nicków graczy oraz 2 jak gracz wpisze /msg i nacisnie tab to nie wyswietlaja sie nicki aby anulowywalo event.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi