Nieaktywny Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 LGfly - komenda /fly Komędy: /fly - włącza/wyłącza fly RAW: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Skript zrobiony z powodu, że u mnie dużo takich nie działa i postanowiłem stworzyć własny i go opublikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirSkPlus 47 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 Y jej 2/10 fły z nową permisja gz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 Dlaczego administrator nie może włączyć latania innemu graczowi? Nie wspomne już o długości skryptu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joro Mruc 0 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 To jest za przeproszeniem [ciach]a bezsensu. Typ napisał skrypt na fly z nowa permisja. Widac ze o pluginach nic nie wiedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpka 0 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Nie Pokazuje Mi Całego co tam napisane Tylko 404 Error Home! Pomożcie No I Kuffa To jest dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Link nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reedzev_ 227 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi