Lukiz ™ (SteveN_) 2 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 Przeczytaj, jeżeli jesteś w tym temacie pierwszy raz! Spoiler Cześć, Od dzisiaj przenoszę wszystkie moje skrypty z pastebinów na GitHuba. Co to oznacza? Od dzisiaj każdy będzie mógł klonować/edytować moje skrypty, jako że przejdą one na licencję typu Open-Source. Link do przykładowego skryptu będzie wyglądał tak: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jak widać, jest to proste, github.com/xszwagier/nazwa-skryptu-oraz-myślniki-jeżeli-są-jakieś-spacje. Całkowity spis skryptów (wszystkie od dnia 08.08.16): Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - skrypt dodający aspekty gry RPG. Staram się odwzorować w nim levelowanie z mcMMO. STATUS: [W.I.P] Pozdrawiam, Lukiz/Szwagier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanNiedzwiadek 171 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 Eee, ale tam nic nie ma. Jak dla mnie ten spis nie jest spisem więc... kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuttingChipset 355 Opublikowano 10 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2016 Ten temat został zamknięty i przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi