AfterProYT 7 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 ip: >>> skystorebedwars.tk:26789 <<< MOŻE NIE DZIAŁAĆ ip: >>> bedwars.maxcraft.pl <<< Serwer bed wars Serwer posiada top pvp | top kasa | 3 KLASY niebawem oczywiście więcej YT: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Niebawem reklama Właściciele: Acemen, JA (AfterPolish) JEST NARAZI 1 ARENA TESTOWA Wersja: 1.9 Jakieś bagi pytania pisz do mnie Usunięty#3468 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 poprosze admina, by dal mi zlota lopate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AfterProYT 7 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Godzinę temu, Sewer napisał: poprosze admina, by dal mi zlota lopate XDD Usunięty#3468 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBG 39 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Reklama tragedia...serwer podobnie... wszystko z neta ;( SZKODA myślałem ze bedzie jakis serwer minigame 1.9 bez błedów narazie 0/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AfterProYT 7 Opublikowano 17 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2016 Teraz, xBG napisał: Reklama tragedia...serwer podobnie... wszystko z neta ;( SZKODA myślałem ze bedzie jakis serwer minigame 1.9 bez błedów narazie 0/10 Nie z neta jeśli umiesz pisać plugin to możesz napisać i sam zrobić jak potrafisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi