TechnicalPlay 29 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Hejka, mam mały problem. Mam taki kod: #0.2 sdnammocngis si taht on rightclick on sign: line 1 is "&9SC" set {_sid} to line 2 set {_sa1} to line 3 set {_sa2} to line 4 I na końcu tego kodu chcę sprawdzić czy blok nad tym blokiem jest tabliczką, i odczytać jej zawartość. Bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Evolve_x3 37 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 if block 1 above clicked-entity is sign Spróbuj tego, jeśli nie będzie działać to podmień 1 na 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 717 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 set {_x} to block 1 above clicked-block IF {_x} is sign: set {_a} to line 1 of {_x} Wytabuj to sobie, jestem na telefonie. TechnicalPlay 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TechnicalPlay 29 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Dzięki, zrobiłem małą edycję tego co mi napisałeś @Ixidi, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TechnicalPlay 29
Hejka,
mam mały problem.
Mam taki kod:
I na końcu tego kodu chcę sprawdzić czy blok nad tym blokiem jest tabliczką, i odczytać jej zawartość.
Bardzo proszę o pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi