_Ronald_ 2 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 (edytowane) Siemanko! Tak jak w temacie proszę o napisanie taki skryptów: NA różdżki (do spawna i bazy) na spawn różdżka to blaze rod, a do bazy stick (wszystkie z enchantem) i po teleportacji zabiera nam przedmiot który użyliśmy Edytowane 23 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konanx 19 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Tutaj masz kod: Jak chcesz zebym cos dodal/zmienil/zedytowal to pisz chetnie pomoge Komenda ktora daje rozdrzke: /teleportadmin ale musisz miec permisje "op" Edytowane 23 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Ronald_ 2 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 (edytowane) @up niestety skrypt wogóle mi nie działa :( Edytowane 1 sierpnia 2016 przez _Ronald_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konanx 19 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 (edytowane) Mi dziala... Napisz jakie erory wyskakuja Dodatki które musisz miec to Wild Scipt i Script @down sprawdzalem na local hoscie wszystko elegancko chodzi nwm co jest u Ciebie jedyny dodatek ktory mam oprucz wymienionych to SkQuery Edytowane 1 sierpnia 2016 przez [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Ronald_ 2 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Wiem sam sprawdź co jest nie tak jak klikam różdżką PPM albo LPM to nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_Ronald_ 2
Siemanko! Tak jak w temacie proszę o napisanie taki skryptów:
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi