Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Patek 189 Opublikowano 30 czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 (edytowane) Skrypt pozwala nam tworzyć gildię dodawać do niej graczy i wspólnie z przyjaciółmi zwalczać inne gildie.Posiada on także możliwość nadawania wyższej rangi w gildii którą jest Oficer. Oficer posiada podobne możliwości do lidera gildii oprócz jej usunięcia! Brak możliwości uderzenia członków z własnej gildii pozwala swobodnie robić większe bitwy pomiędzy gildiami. Dodatkowo możemy sprawdzić informacje o danej gildii. Znajdują się tam takie rzeczy jak: Nazwa gildii, Lider gildii, Tag gildii, Członkowie gildii, Oficerowie gildii. Istnieje także funkcja sprawdzenia informacji nie tylko swojej gildii! KOMENDY /gildia - Wszystkie komendy dla gildii! /gildia stworz [TAG] [Nazwa] - Tworzy gildie! /gildia usun - Usuwa gildie! /gildia info [Nazwa] - Informacje o gildii! /gildia akceptuj [Nazwa] - Akceptuje zaproszenie od gildii! /gildia zapros [Nick] - Zaprasza gracza do gildii! /gildia wypros [Nick] - Usuwa gracza z gildii! /gildia oficer [Nick] - Nadaje oficera gildii! /gildia degrad [Nick] - Degraduje oficera na gracza! /gildia chat - Wylaczny chat dla członków gildii! /gildia lista - Lista wszystkich gildii! UPRAWNIENIA - pvpguild.admin - Dostep do wszystkich komend - pvpguild.gracz - Komendy dla gracza! POBIERANIE Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! WYMAGANIA Skript 2.1.2 , Vault , WildSkript 1.6.1 CHANGELOG v1.0 - Wydanie skryptu v1.1 - Dodano brak możliwości uderzenia członka własnej gildii! v1.5 - Dodanie możliwości wyłączenia i włączenia pvp! - Tag gildijny na chacie! -Naprawiono błąd z <none> przy informacji o gildiach ! v1.5.1 - Dodano sprawdzanie czy oficer/czlonek gildi jest offline/online! - Poprawiono komende /gildia pomoc v1.6 - Poprawiono kod - Poprawa opcji chatu. v.1.7 - Zmieniono cały kod - Dodano cuboidy - Wprowadzono PVPGuildInstaller! v.1.8 - Poprawiono masę bugów! - Dodano tagi nad głową gracza! - Usunieto PVPGuildInstaller - Dodano powiększanie gildii! - Urozmaicono /gildia chat v1.9 - Poprawiono błędy! - Dodano inforamcje o wejscu na teren gildii! - Dodano teleportacje do bazy! - Dodano ustawienie bazy! - Dodano samo aktualizujący się plik! - Do /g info dodano date założenia gildii! -Dodano komendy: /gildia sojusz [Nazwa] , /gildia asojusz [Nazwa] , /gildia neutral [Nazwa] TODO - Ranking gildii - Komendy: /gildia sojusz [Nazwa] /gildia neutral [Nazwa] - Pojedynki między gildiami przy pomocy: /gildia duel [Nazwa] - Tag gildijny nad glowa gracza! - Tworzenie własnych rang gildijnych ! - Możliwośc banowania graczy ,tak aby nie mogli dołączyć do naszej gildii! - Tag gildi na chacie! - Mozliwosc wlaczenia i wylaczenia PVP w gildii. - Lista czlonkow offline i online! - Czekam na wasze pomysły Edytowane 4 czerwca 2018 przez Taq #Aperture, _Of3k, NeXv i 16 innych 18 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFreku 100 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 Popraw gildi na gildii :) Co do skrypt bardzo dobrze wykonany ! :) Patek i HeroseQ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patek 189 Opublikowano 30 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 Popraw gildi na gildii :) Co do skrypt bardzo dobrze wykonany ! :)Niestety generator nie pozwala mi tego poprawić poprostu jest za dużo znaków! ;( xFreku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patek 189 Opublikowano 4 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 Aktualizacja do wersji v1.5:v1.5- Dodanie możliwości wyłączenia i włączenia pvp!- Tag gildijny na chacie!-Naprawiono błąd z <none> przy informacji o gildiach ! NeXv i xFreku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drake_PL 0 Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 Dobry skrypt bym dodał jeszcze system tnt jak ktoś wybucha obok gildii to nie możesz kłaść albo niszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 dodaj system bitw. W sensie że 2 gildie spotykają się w wyznaczonym miejscu i się biją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patek 189 Opublikowano 4 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 dodaj system bitw. W sensie że 2 gildie spotykają się w wyznaczonym miejscu i się biją :)W TODO masz cos takiego jak /gildia duel I to jest właśnie to ^^ xFreku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DonFallingCookie Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 Moje logo jest piękne.Skrypt też x) // Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAMMERxPL 22 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 (edytowane) Uprawnienia do komend? Slabe. G dolacz NAZWA zamiast tagu? Slabe. G info NAZWA zamiast tagu? Slabe. Mógłbyś dodać członkownie online: xx, xxx, xxx Mógłbyś dodać tagi nad głową. Edytowane 5 lipca 2014 przez HAMMERxPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Uprawnienia do komend? Slabe. G dolacz NAZWA zamiast tagu? Slabe. G info NAZWA zamiast tagu? Slabe. Mógłbyś dodać członkownie online: xx, xxx, xxx Mógłbyś dodać tagi nad głową.A na jaka cholere tag? Lepiej jest z nazwa. A poza tym nie mow ze slabo, bo sam bys takiego skryptu nie napisal... @top Fajne, nalezy sie plusik ;) Patek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSaDG 29 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 @UP 2xTo prawda sam bys nie napisal owego skryptu ;). Spoko skryptPatek nie obrazisz sie jak dodam moj skrypt na gildie? ;) Patek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patek 189 Opublikowano 5 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Ja ci niczegi nie zabraniam :p Wypieszczone z DynioFona xd xFreku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patek 189 Opublikowano 5 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Aktualizacja do wersji v1.5.1:v1.5.1- Dodano sprawdzanie czy oficer/czlonek gildi jest offline/online!- Poprawiono komende /gildia pomoc xFreku i NeXv 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAMMERxPL 22 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 (edytowane) Czy ja mówiłem, że skrypt jest słaby? Mówiłem, co jest słabe, uciążliwe w tym skrypcie. Patek, zrobiłem Ci grafikę do tematu. :> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 5 lipca 2014 przez HAMMERxPL #Aperture 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patek 189 Opublikowano 5 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Czy ja mówiłem, że skrypt jest słaby? Mówiłem, co jest słabe, uciążliwe w tym skrypcie. Patek, zrobiłem Ci grafikę do tematu. :> Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Fajowa ale dodałbys kolorki było by lepiej :) xFreku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAMMERxPL 22 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Kolorki? Jest przeźroczysta, jakie kolorki mam dodać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvenisTV 4 Opublikowano 6 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2014 Dodaj aby trzeba było płacić za gildie! <3Ale tak to bardzo dobry skrypt!Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patek 189 Opublikowano 6 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2014 Aktualizacja do wersji v.1.5.5:v.1.5.5- Poprawiono błędy w kodzie,- Dodano płatnośc za stworzenie gildii!- Dodano komendę /gildia reload- Dodano konfigurację chatu! xFreku i NeXv 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1 013 Opublikowano 6 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2014 Skrypt fajny :f Jedyne co mnie razi po oczach to zbędne wydłużanie kodu. Usuń to, co nie ma żadnego wpływu na działanie skryptu, a jedynie poszerza kod :f Są też miejsca, gdzie lepiej kod poszerzyć, niźli skracać :f if arg 1 is "2": execute player command "/pvpguild help 2" stop Usuń tu stop i zamiast egzekwowania komendy wstaw tu normalnie skopiowany kod z komendy /pvpguild help 2 -> Więcej linijek, ale nie spamuje konsoli dodatkową komendą :f Czepialski jestem(Wiem xD) if arg 1 is not set: if arg 2 is not set: execute player command "/pvpguild help" stop if arg 2 is "2": execute player command "/pvpguild help 2" stop if arg 2 is "1": execute player command "/pvpguild help" stop if arg 1 is "2": execute player command "/pvpguild help 2" stop if arg 1 is "pomoc" or "help" or "?": if arg 2 is not set: send "&8========&6PVPGuild&8========" send "&e/gildia &a- &7Wszystkie komendy dla gildii!" send "&e/gildia stworz [TAG] [Nazwa] &a- &7Tworzy gildie!" send "&e/gildia usun &a- &7Usuwa gildie!" send "&e/gildia info [Nazwa] &a- &7Informacje o gildii!" send "&e/gildia zapros [Nick] &a- &7Zaprasza gracza do gildii!" send "&e/gildia wypros [Nick] &a- &7Usuwa gracza z gildii!" send "&e/gildia oficer [Nick] &a- &7Nadaje oficera gildii!" send "&e/gildia list &a- &7Lista wszystkich gildiii!" send "&e/gildia akceptuj [Nazwa] &a- &7Akceptuje zaproszenie od gildii!" stop if arg 2 is "1": execute player command "/pvpguild help" stop if arg 2 is "2": send "&8========&6PVPGuild&8========" send "&e/gildia opusc &a- &7Opuszcza gildie!" send "&e/gildia pvp &a- &7Wlacza/Wylacz pvp miedzy czlonkami gildii!" send "&e/gildia chat &a- &7Chat gildijny" send "&e/gildia degrad [Nick] &a- &7Degraduje gracza z oficera!" stop if arg 2 is "3" or "4" or "5": send "{@tag} &cTa strona nie istnieje!" stopTen kod jest bez sensu w połowie1. Zbędne stopy2. Jeśli pierwszy arg nie jest oznaczony, to drugi nie ma prawa być xD Więc cała sekcja if arg 1 is not set: if arg 2 is not set: execute player command "/pvpguild help" stop if arg 2 is "2": execute player command "/pvpguild help 2" stop if arg 2 is "1": execute player command "/pvpguild help" stopDo wywalenia :F Patek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patek 189 Opublikowano 6 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2014 Skrypt fajny :f Jedyne co mnie razi po oczach to zbędne wydłużanie kodu. Usuń to, co nie ma żadnego wpływu na działanie skryptu, a jedynie poszerza kod :fDobra dzis wstawie poprawiony kod ;) xFreku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi