KeVin000 5 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 Witam, chciałbym, aby ktoś mi napisał skrypt, który ma zastąpić ./mail send komendą ./wyslijkod. Nie umiem pisać skryptów, więc proszę o pomoc command /wyslijkod:permission: wyslij.kodtrigger:tutaj kod zastępujący ./mail send, komendą /wyslijkod i jeszcze prośba, aby jak ktoś wyśle kod wyskakiwała mu wiadomość &a&lKod został wysłany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tropereks 780 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 3maj ^^command /wyslijkod [<text>]: permission: wyslij.kod trigger: if arg is set: make player execute command "/mail send %arg%" send "&a&lKod zostal wyslany!" else: send "&a&lMusisz wpisac kod wiadomosci!"Instrukcje masz pod tym zdaniem ^^, jkbc nie testowane ale powinno dzialac xD KeVin000 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bawełniaty 30 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 options: do: admincommand /wyslijkod [<text>]: permission: wyslij.kod permission message: Nie posiadasz uprawnień! trigger: if arg 1 is set: send %arg 1% to {@admin} send "Prawidłowo wysłałeś kod!" log "%player% wysłał kod: %arg 1%" to plugins/kody.txt else:a send "Działanie: /wyslijkod <kod>"Mój kod jeszcze zapisuję do pliku wszystkie wysłane kody przez graczy. W opcji "do" ustaw swój nick ;) KeVin000 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KeVin000 5 Opublikowano 30 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 (edytowane) Dziękuję wam, ale to zapisywanie do plików wyprzedziło moje oczekiwania ;D i tego użyłem ;D Edytowane 30 czerwca 2014 przez KeVin000 tropereks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KeVin000 5
Witam, chciałbym, aby ktoś mi napisał skrypt, który ma zastąpić ./mail send komendą ./wyslijkod. Nie umiem pisać skryptów, więc proszę o pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi