toMiX 0 Opublikowano 23 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2016 (edytowane) Zaczynam zobawe ze skriptem wiec wiecie. Chodzi mi o to ze gdy gracz napisze /dzial dodaj to oprócz tego co ma mu wyskoczyc to dojdzie tez Uzycie /dzial pomoc command /dzial [<text>] [<offlineplayer>]: trigger: if arg 1 is "pomoc": send "&8<====[&9&lDzialka&8]====>" send "&9Crafting działki &8/dzialka crafting" send "&9Dodaj do działki &8/dzialka dodaj <nick>" send "&9Wyrzuć z działki &8/dzialka wyrzuc <nick>" send "&9Usuń działke &8/dzialka usun" send "&9Pokazuje pole działki &8/dzialka teren" send "&9Pokazuje informacje o działce na której jestes &8/informacja o działce" send "&9Pokazuje ile wykorzystałeś działek z przyznanego limitu &8/dzialka limit" send "&9Ustawiasz rozmiar swojej działki (Działka nie przekracza limitu kolcków) &8/dzialka ustawwielkosc" send "&8<====[&9&lDzialka&8]====>" else: send "&cUzycie: /dzial pomoc" if arg 1 is "dodaj": execute player command "ps allow %arg 2%" Edytowane 23 lipca 2016 przez toMiX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KAMZU Yt 0 Opublikowano 23 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2016 (edytowane) 8 godzin temu, toMiX napisał: Zaczynam zobawe ze skriptem wiec wiecie. Chodzi mi o to ze gdy gracz napisze /dzial dodaj to oprócz tego co ma mu wyskoczyc to dojdzie tez Uzycie /dzial pomoc command /dzial [<text>] [<offlineplayer>]: trigger: if arg 1 is "pomoc": send "&8<====[&9&lDzialka&8]====>" send "&9Crafting działki &8/dzialka crafting" send "&9Dodaj do działki &8/dzialka dodaj <nick>" send "&9Wyrzuć z działki &8/dzialka wyrzuc <nick>" send "&9Usuń działke &8/dzialka usun" send "&9Pokazuje pole działki &8/dzialka teren" send "&9Pokazuje informacje o działce na której jestes &8/informacja o działce" send "&9Pokazuje ile wykorzystałeś działek z przyznanego limitu &8/dzialka limit" send "&9Ustawiasz rozmiar swojej działki (Działka nie przekracza limitu kolcków) &8/dzialka ustawwielkosc" send "&8<====[&9&lDzialka&8]====>" else: send "&cUzycie: /dzial pomoc" if arg 1 is "dodaj": execute player command "ps allow %arg 2%" Niewidze tu żadnego błędu Ale bym usunął to dzialka limit Edytowane 23 lipca 2016 przez KAMZU Yt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 toMiX 0 Opublikowano 23 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2016 4 minuty temu, KAMZU Yt napisał: Niewidze tu żadnego błędu Ale bym usunął to dzialka limit To dzialka limit jest zbedne, wiem ale vip ma wiecej dzialek od gracza itp. Wiem ze skrypt jest dobrze napisany ale jak gracz napisze /dzial dodaj <jakis_tam_nick> to wyskakuje mu to co ma + Uzycie: /dzial pomoc ,a jak zrobic zeby po wpisanu tej komedy (/dzial dodaj <nick>) było tylko to co ma bez Uzycie /dzial pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KAMZU Yt 0 Opublikowano 23 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2016 A ty masz plugin na działki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 toMiX 0 Opublikowano 23 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2016 2 minuty temu, KAMZU Yt napisał: A ty masz plugin na działki Tak, w pluginie jest wszystko ok poprostu chce zmienic komede z /ps na /dzial Te no fields found to jest ta prawidlowa komenda a uzycie: /dzial pomoc nie potrzebne mi jest i chodzi mi o to jak zrobic zeby sie nie wyswietlało wtedy gdy komenda jest prawidłowo wpisana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KAMZU Yt 0 Opublikowano 23 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2016 Możesz mi podać ip servera Zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KAMZU Yt 0 Opublikowano 23 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2016 (edytowane) Jest Whitelist Server off Edytowane 23 lipca 2016 przez KAMZU Yt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 toMiX 0 Opublikowano 23 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2016 2 minuty temu, KAMZU Yt napisał: Jest Whitelist Już, ostatnio sie z antybotem bawiłem i musiał właczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KAMZU Yt 0 Opublikowano 23 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2016 Wiem w czym jest problem Problem wynika z tego skryptu skoro masz plugin to spróbuj przerobić Config zamiast /ps na /dzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KAMZU Yt 0 Opublikowano 23 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2016 (edytowane) Chcesz skrypt na antybot Edytowane 23 lipca 2016 przez KAMZU Yt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 toMiX 0 Opublikowano 23 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2016 2 minuty temu, KAMZU Yt napisał: Wiem w czym jest problem Problem wynika z tego skryptu skoro masz plugin to spróbuj przerobić Config zamiast /ps na /dzial W samym pluginie ??? bez uzywania skriptu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KAMZU Yt 0 Opublikowano 23 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2016 1 minutę temu, toMiX napisał: W samym pluginie ??? bez uzywania skriptu ? Tak to może pomuc ale jeśli nie chcesz usuwać skript to go przerobić czeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 toMiX 0 Opublikowano 23 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2016 2 minuty temu, KAMZU Yt napisał: Tak to może pomuc ale jeśli nie chcesz usuwać skript to go przerobić czeba W configu nie ma takiej opcji a nie mam zamiaru sie angażować w .jar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 toMiX 0 Opublikowano 23 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2016 Wejdz na serwer to ci pokarze o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KAMZU Yt 0 Opublikowano 23 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2016 12 minut temu, toMiX napisał: Musisz usunąć skript i spolszczyc plugin Chcesz skript na antybot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piratjsk 698 Opublikowano 23 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2016 command /dzial [<text>] [<offlineplayer>]: trigger: if arg 1 is "pomoc": send "&8<====[&9&lDzialka&8]====>" ... stop if arg 1 is "dodaj": execute player command "ps allow %arg 2%" stop send "&cUzycie: /dzial pomoc" # lub command /dzial [<text>] [<offlineplayer>]: trigger: if arg 1 is "pomoc": send "&8<====[&9&lDzialka&8]====>" ... else if arg 1 is "dodaj": execute player command "ps allow %arg 2%" else: send "&cUzycie: /dzial pomoc" (obie wersje działają) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 toMiX 0 Opublikowano 24 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2016 (edytowane) 12 godzin temu, piratjsk napisał: command /dzial [<text>] [<offlineplayer>]: trigger: if arg 1 is "pomoc": send "&8<====[&9&lDzialka&8]====>" ... stop if arg 1 is "dodaj": execute player command "ps allow %arg 2%" stop send "&cUzycie: /dzial pomoc" # lub command /dzial [<text>] [<offlineplayer>]: trigger: if arg 1 is "pomoc": send "&8<====[&9&lDzialka&8]====>" ... else if arg 1 is "dodaj": execute player command "ps allow %arg 2%" else: send "&cUzycie: /dzial pomoc" (obie wersje działają) THX działa Edytowane 24 lipca 2016 przez toMiX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 444 Opublikowano 24 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
toMiX 0
Zaczynam zobawe ze skriptem wiec wiecie.
Chodzi mi o to ze gdy gracz napisze /dzial dodaj to oprócz tego co ma mu wyskoczyc to dojdzie tez Uzycie /dzial pomoc
command /dzial [<text>] [<offlineplayer>]:
Edytowane przez toMiXtrigger:
if arg 1 is "pomoc":
send "&8<====[&9&lDzialka&8]====>"
send "&9Crafting działki &8/dzialka crafting"
send "&9Dodaj do działki &8/dzialka dodaj <nick>"
send "&9Wyrzuć z działki &8/dzialka wyrzuc <nick>"
send "&9Usuń działke &8/dzialka usun"
send "&9Pokazuje pole działki &8/dzialka teren"
send "&9Pokazuje informacje o działce na której jestes &8/informacja o działce"
send "&9Pokazuje ile wykorzystałeś działek z przyznanego limitu &8/dzialka limit"
send "&9Ustawiasz rozmiar swojej działki (Działka nie przekracza limitu kolcków) &8/dzialka ustawwielkosc"
send "&8<====[&9&lDzialka&8]====>"
else:
send "&cUzycie: /dzial pomoc"
if arg 1 is "dodaj":
execute player command "ps allow %arg 2%"
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi