DouDou 1 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 Witajcie, chciałbym taki skrypt na event (większy drop, większy exp ze stone)Moje pluginy na to:- OtherDrops- ExpZeStone Komendy:- /event exp - automatycznie komend ustawiało by 2 razy większy exp na godziny i minuty- /event drop - automatycznie komendą ustawiło by 2 razy większy drop każdego surwoca na ilośc minut, godzin Wydaje mi się że to prosty skrypt który szybko zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 Nie da się ustawić expa przez skrypt do pluginu. Co do dropu zapoznaj się z doc ws 1.5 może coś tam znajdziesz. Lecz to będzie myślę dość trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 Moim zdaniem latwiej bd zrobic caly drop w skrypcie. Ja planuje do swojego skryptu "HappyEvents" dodac cos takiego jak event dropu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bawełniaty 30 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 A może zrobić tak, ze poprostu jak jest drop 1%, to zrobić proste działanie 1 x 2 = 2 (Ah, ta moja matematyka ...)I zrobić poprostu skrypt z takim samym dropem jak w OtherDrops? :) ( Wtedy byłoby x2 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DouDou 1 Opublikowano 30 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 Hm no nie wiem, wykonał byś taki skript? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StertoX 2 Opublikowano 22 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2014 Zgłoś się do mnie na pw pogodamy Ps: jestem programistą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DouDou 1
Witajcie, chciałbym taki skrypt na event (większy drop, większy exp ze stone)
Moje pluginy na to:
- OtherDrops
- ExpZeStone
Komendy:
- /event exp - automatycznie komend ustawiało by 2 razy większy exp na godziny i minuty
- /event drop - automatycznie komendą ustawiło by 2 razy większy drop każdego surwoca na ilośc minut, godzin
Wydaje mi się że to prosty skrypt który szybko zrobić.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi