Vami 4 Opublikowano 19 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 (edytowane) (Skript nie jest mój) Kto by mógł mi edytować pewien skript, chodzi mi o to żeby do skriptu dodać: gdy się nacisnie na różdzke tp nie można się poruszyć, gdy ktoś się poruszy to teleportacja zostaje przerwana, lub też gdy ktoś dropnie tą różdzke skript Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 6 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TechnicalPlay 29 Opublikowano 19 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 (edytowane) Nie testowałem. Edytowane 6 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vami 4 Opublikowano 19 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 2 minuty temu, TechnicalPlay napisał: Nie testowałem. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość on script load: register new shaped recipe for stick of knockback 2 named "&4Rozdzka teleportujaca" using air, gold block, air, air, stick, air, air, stick, air on rightclick: if name of player's tool is "&4Rozdzka teleportujaca": execute console command "pex user %player% add sk.rozdzka" apply nausea 2 to the player for 30 seconds set {_pozycjatp::%player%} to position of player set {_itemtp::%player%} to player's tool wait 3 second if player has got {_itemtp::%player%} parsed as item: {_pozycjatp::%player%} is position of player: execute player command "/teleport" execute console command "pex user %player% remove sk.rozdzka" remove nausea from player remove 1 stick named "&4Rozdzka teleportujaca" from player send "&6Teleportuje na spawn" else: send "&cPoruszyles sie! Teleportacja przerwana." else: send "&cWyrzuciles rozdzke! Teleportacja przerwana." command /spawn: trigger: send "&8Aby przeteleportowac na spawn musisz miec rozdzke teleportacyjna" send "&8Aby ja stworzyc potrzebujesz 1 blok zlota i 2 patyki" send "&8Albo isc na kordy: &3x:&f%{spawn.x}% z:&f%{spawn.z}%" command /setspawn: trigger: set {spawn.x} to x-location of player set {spawn.z} to z-location of player set {spawn.spawn} to location of player send "&aPomyslnie ustawiles spawn" command /teleport: trigger: if player has permission "sk.rozdzka": teleport the player to {spawn.spawn} 2 errory ale dzięki za pomoc , niestety nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TechnicalPlay 29 Opublikowano 19 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 Podaj je, a dam bezbłędną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vami 4 Opublikowano 19 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 6 minut temu, TechnicalPlay napisał: Podaj je, a dam bezbłędną wersję. Te czarne jak coś to zamazany chat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 354 Opublikowano 19 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 (edytowane) Edytowane 6 sierpnia 2020 przez Wojciu Vami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vami 4 Opublikowano 19 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 4 minuty temu, Shooterowy napisał: options: tp_time: 5 on script load: register new shaped recipe for stick of knockback 2 named "&4Rozdzka teleportujaca" using air, gold block, air, air, stick, air, air, stick, air on rightclick: if name of player's tool is "&4Rozdzka teleportujaca": if {spawn.spawn} is not set: send "&cWystapil blad podczas teleportacji, powiadom o tym administratora." stop if {spawn::status::%player%} is set: send "&cJuz sie teleportujesz!" stop set {spawn::status::%player%} to true send "&7Teleportacja na spawn nastapi w ciagu &c{@tp_time} &7sekund. Nie ruszaj sie." remove stick named "&4Rozdzka teleportujaca" from player apply nausea 2 to the player for 10 second set {_pos} to location at (player's x-location, player's y-location, player's z-location) loop {@tp_time} times: wait a second if {_pos} isn't location at (player's x-location, player's y-location, player's z-location): send "&cRuszyles sie, teleportacja przerwana." if player can hold stick named "&4Rozdzka teleportujaca": add stick named "&4Rozdzka teleportujaca" to player else: drop stick named "&4Rozdzka teleportujaca" above player clear {spawn::status::%player%} remove nausea from player stop teleport player to {spawn.spawn} clear {spawn::status::%player%} remove nausea from player send "&6Teleportuje na spawn" stop command /spawn: trigger: send "&8Aby przeteleportowac sie na spawn musisz miec rozdzke teleportacyjna" send "&8Aby ja stworzyc potrzebujesz 1 blok zlota i 2 patyki" send "&8Albo isc na kordy: &3x:&c%{spawn.x}% &3z:&c%{spawn.z}%" stop command /setspawn: trigger: set {spawn.x} to rounded x-location of player set {spawn.z} to rounded z-location of player set {spawn.spawn} to location of player send "&aPomyslnie ustawiles spawn" stop Dzięki Wielkie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Vami 4
(Skript nie jest mój) Kto by mógł mi edytować pewien skript, chodzi mi o to żeby do skriptu dodać: gdy się nacisnie na różdzke tp nie można się poruszyć, gdy ktoś się poruszy to teleportacja zostaje przerwana, lub też gdy ktoś dropnie tą różdzke
skript
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez WojciuOdnośnik do komentarza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi