Vami 4 Opublikowano 19 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 (edytowane) (Skript nie jest mój) Kto by mógł mi edytować pewien skript, chodzi mi o to żeby do skriptu dodać: gdy się nacisnie na różdzke tp nie można się poruszyć, gdy ktoś się poruszy to teleportacja zostaje przerwana, lub też gdy ktoś dropnie tą różdzke skript https://code.skript.pl/xoA53sMB Edytowane 6 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TechnicalPlay 29 Opublikowano 19 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 (edytowane) Nie testowałem. Edytowane 6 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vami 4 Opublikowano 19 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 2 minuty temu, TechnicalPlay napisał: Nie testowałem. Pokaż ukrytą zawartość on script load: register new shaped recipe for stick of knockback 2 named "&4Rozdzka teleportujaca" using air, gold block, air, air, stick, air, air, stick, air on rightclick: if name of player's tool is "&4Rozdzka teleportujaca": execute console command "pex user %player% add sk.rozdzka" apply nausea 2 to the player for 30 seconds set {_pozycjatp::%player%} to position of player set {_itemtp::%player%} to player's tool wait 3 second if player has got {_itemtp::%player%} parsed as item: {_pozycjatp::%player%} is position of player: execute player command "/teleport" execute console command "pex user %player% remove sk.rozdzka" remove nausea from player remove 1 stick named "&4Rozdzka teleportujaca" from player send "&6Teleportuje na spawn" else: send "&cPoruszyles sie! Teleportacja przerwana." else: send "&cWyrzuciles rozdzke! Teleportacja przerwana." command /spawn: trigger: send "&8Aby przeteleportowac na spawn musisz miec rozdzke teleportacyjna" send "&8Aby ja stworzyc potrzebujesz 1 blok zlota i 2 patyki" send "&8Albo isc na kordy: &3x:&f%{spawn.x}% z:&f%{spawn.z}%" command /setspawn: trigger: set {spawn.x} to x-location of player set {spawn.z} to z-location of player set {spawn.spawn} to location of player send "&aPomyslnie ustawiles spawn" command /teleport: trigger: if player has permission "sk.rozdzka": teleport the player to {spawn.spawn} 2 errory ale dzięki za pomoc , niestety nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TechnicalPlay 29 Opublikowano 19 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 Podaj je, a dam bezbłędną wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vami 4 Opublikowano 19 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 6 minut temu, TechnicalPlay napisał: Podaj je, a dam bezbłędną wersję. Te czarne jak coś to zamazany chat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shooterowy 356 Opublikowano 19 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 (edytowane) Edytowane 6 sierpnia 2020 przez Wojciu Vami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vami 4 Opublikowano 19 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2016 4 minuty temu, Shooterowy napisał: options: tp_time: 5 on script load: register new shaped recipe for stick of knockback 2 named "&4Rozdzka teleportujaca" using air, gold block, air, air, stick, air, air, stick, air on rightclick: if name of player's tool is "&4Rozdzka teleportujaca": if {spawn.spawn} is not set: send "&cWystapil blad podczas teleportacji, powiadom o tym administratora." stop if {spawn::status::%player%} is set: send "&cJuz sie teleportujesz!" stop set {spawn::status::%player%} to true send "&7Teleportacja na spawn nastapi w ciagu &c{@tp_time} &7sekund. Nie ruszaj sie." remove stick named "&4Rozdzka teleportujaca" from player apply nausea 2 to the player for 10 second set {_pos} to location at (player's x-location, player's y-location, player's z-location) loop {@tp_time} times: wait a second if {_pos} isn't location at (player's x-location, player's y-location, player's z-location): send "&cRuszyles sie, teleportacja przerwana." if player can hold stick named "&4Rozdzka teleportujaca": add stick named "&4Rozdzka teleportujaca" to player else: drop stick named "&4Rozdzka teleportujaca" above player clear {spawn::status::%player%} remove nausea from player stop teleport player to {spawn.spawn} clear {spawn::status::%player%} remove nausea from player send "&6Teleportuje na spawn" stop command /spawn: trigger: send "&8Aby przeteleportowac sie na spawn musisz miec rozdzke teleportacyjna" send "&8Aby ja stworzyc potrzebujesz 1 blok zlota i 2 patyki" send "&8Albo isc na kordy: &3x:&c%{spawn.x}% &3z:&c%{spawn.z}%" stop command /setspawn: trigger: set {spawn.x} to rounded x-location of player set {spawn.z} to rounded z-location of player set {spawn.spawn} to location of player send "&aPomyslnie ustawiles spawn" stop Dzięki Wielkie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Vami 4
(Skript nie jest mój) Kto by mógł mi edytować pewien skript, chodzi mi o to żeby do skriptu dodać: gdy się nacisnie na różdzke tp nie można się poruszyć, gdy ktoś się poruszy to teleportacja zostaje przerwana, lub też gdy ktoś dropnie tą różdzke
skript
https://code.skript.pl/xoA53sMB
Edytowane przez WojciuOdnośnik do komentarza
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi