gnomq 225 Opublikowano 13 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2016 Witam wszystkich, aktualnie działam nad serwerem lobby + easyhc, który startuje w piątek tego tygodnia. Niestety robię to sam i poszukuję 2-3 adminów oraz dobrego skryptera do pomocy. Aby dołączyć musisz spełniać następujące punkty: 1. +15 2. TS3/SKYPE 3. OGAR MIKRO 4. DOŚWIADCZENIE W ADMINOWANIU m.in znajomość komend. 5. ORTOGRAFIA 6. MUTACJA 7. DZIENNA AKTYWNOŚĆ Skryptera nie obowiązuje punkt: 1, 4, 6 Na start przewiduję około 50 graczy, być może więcej gdyż jest to dopiero pierwsza edycja. Serwer jest chroniony przez anti attacki oraz anti ddosy z CraftHosta. Pozdrawiam /gnomq. KONTAKT: Skype: serwermygame GG: 56151818 Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleks23 0 Opublikowano 28 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2016 qnomq aktualne to jest jeszcze jak tak to napisz mi ts3 bo ja chce zostać adminem znam sie dużo spełniam wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirSkPlus 47 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2016 Autorskie pluginy ? mógłbym być budowniczym pomagałem na eskakaefie i emceforju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi