Kleks1 0 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Witam. Potrzeba mi skrypt na losowy sharpness, powiedzmy jeśli wpiszemy komende /sharpness losuje nam miecz z sharpnessem od 1 do 100. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. //Poprawiam formatowanie ~Derpy (jesteś nowy to ci daruję warna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 [ciach] command /sharpnes: <TAB>trigger: <TAB><TAB>send "&6Losowanie sharpnes" to player <TAB><TAB>chance of 50%: <TAB><TAB><TAB>execute command player "/enchant %player% sharpnes 1" <TAB><TAB><TAB>send "sharpnes 1" to attacker [ciach] muszę sprawdzić czy działa i dodać więcej enczantów XD //Zły dział ~Derpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kleks1 0 Opublikowano 8 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Niestety nie oto mi chodziło. To ma być losowy sharpness od 1 do 100 i bez komend wywoływanych konsolą. //Poprawiam formatowanie ~Derpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AfterProYT 7 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 A to command /g: trigger: set {_i} to "diamond chestplate of protection %random integer from 1 to 40%" set {_i} to {_i} parsed as item give {_i} to the player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kleks1 0 Opublikowano 8 lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Dziękuję. Pomoc udzielona. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 8 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kleks1 0
Witam.
Potrzeba mi skrypt na losowy sharpness, powiedzmy jeśli wpiszemy komende /sharpness losuje nam miecz z sharpnessem od 1 do 100. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
//Poprawiam formatowanie ~Derpy (jesteś nowy to ci daruję warna)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi