Messie991 5 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Cześć, Ostatnio napisałem posta o HideAndSeek ale to nie o tym temat Zaczołem pisać skrypt lecz nie wiem czy dobrze to zaczołem Możecie poprawić mi błędy PLISS Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CuttingChipset 355 Opublikowano 4 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2016 Wszystkie komentarze zaczyna się od #. Wszystkie. send title from "Statystyki" and "Kille: %{HideAndSeek::kill::%player%}%" and "Dedy: %{HideAndSeek::dead::%player%}%" and "Wygrane: %{HideAndSeek::win::%player%}%" and "Punkty: %{HideAndSeek::pkt::%player%}%" to player for 20, 60, 20 wat zamień po prostu na send "Statystyki" send "Kille: %{HideAndSeek::kill::%player%}%" send "Dedy: %{HideAndSeek::dead::%player%}%" send "Wygrane: %{HideAndSeek::win::%player%}%" send "Punkty: %{HideAndSeek::pkt::%player%}%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Messie991 5
Cześć,
Ostatnio napisałem posta o HideAndSeek ale to nie o tym temat
Zaczołem pisać skrypt lecz nie wiem czy dobrze to zaczołem
Możecie poprawić mi błędy PLISS
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi