JPlayer 3 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 Cześć wam wszystkim! Tak jak w temacie szukam ekipy do stworzenie serwera Easy Survival – ludzi, którzy robią to z zamiłowania, bo jeżeli szukał bym kogoś komu chciałbym zapłacić to mój portfel w sekundę zrobił by się pusty a na głowie miałbym masę kredytów aby opłacić ekipę. Chciałbym by był to dopracowany projekt dlatego też czasowo powstawanie takiego serwera mogło by trochę potrwać. Nie chcę robić kolejnego pseudo serwera, który upadnie po miesiącu lub będzie się ciągnął latami a graczy nie będzie przybywało. Myślę, że co do uprawnień to będą one nadawane w zależności od wkładu włożonego w utworzenie serwera oraz umiejętności danej osoby. Nie szukam ludzi dla których będę zleceniodawcą a takich, z którymi można stworzyć coś fajnego i mają umiejętności by realizować swoje jak i moje pomysły wprowadzając je na serwer. Ze swojej strony mogę zaoferować opłacanie hostingu gdy serwer już powstanie. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany taką współpracą to zapraszam do wypowiedzi tutaj lub na moje PW. Pozdrawiam wszystkich i czekam na wasze opinie i pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiubor 36 Opublikowano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2016 Chętnie mogłbym pomóc, zapłatą dla mnie jest bycie administratorem takiego serwera, nie wiem czemu, ale sprawia mi to przyjemność - pomaganie graczom, sprawdzanie, pisanie (tych prostszych, lecz nie tak bardzo ;p) skryptów. Napisz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnomq 226 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2016 Czemu nie, z chęcią pomogę w pluginach lub skryptach. Nie tak dawno jeszcze miałem serwerownię ale zrezygnowałem Pisz na skype (serwermygame), lub pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi