Xayanix 51 Opublikowano 26 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 Witajcie, próbowałem na wszelki sposób ustawić tag pod głową używając SkritptPlus, napisałem kod który nie wyrzucał błędów a i tak nie było go widać. Podacie jakiś przykład (bardzo krótki) wykorzystania belowname scoreboard? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 26 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 Może używaj normalnego egzekutowania komend? :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xayanix 51 Opublikowano 26 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 Tego też nie umiem, szukałem poradników i nie działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xayanix 51
Witajcie, próbowałem na wszelki sposób ustawić tag pod głową używając SkritptPlus, napisałem kod który nie wyrzucał błędów a i tak nie było go widać. Podacie jakiś przykład (bardzo krótki) wykorzystania belowname scoreboard?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi