Shirgerus 0 Opublikowano 25 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 Witam czy mogę podłączyć jakoś mój skrypt pod ranking na strone , że będzie wyświetlało się top 10 ? Oczywiście w skrypcie mam /top10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ToNy 548 Opublikowano 26 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 Tak, musi egzekutować komende /top10, wybierać pierwsze 10 miejsc i zapisać do zmiennej grupowej. Na stronie odczytuje dane i wkleja w tabelki. Prościzna c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shirgerus 0 Opublikowano 26 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 Że what ? Czyli jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shirgerus 0 Opublikowano 27 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shirgerus 0 Opublikowano 28 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2014 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Shirgerus 0
Witam czy mogę podłączyć jakoś mój skrypt pod ranking na strone , że będzie wyświetlało się top 10 ? Oczywiście w skrypcie mam /top10
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi