ModernDB 2 Opublikowano 22 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2016 Witam! oto pytanie... potrzebuje skryptu (nie to żebyście mi napisali) ale chodzi mi o komendę! Z essentialsa musi być format slot 1 of player with 4 named "sprzedaj" with lore "64 cobbla" to run [JAKA TUTAJ KOMENDA!?] potrzebuję tej komendy gdzie oznaczyłem na np. Sprzedanie 64 cobbla jak to pokazałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 format slot 1 of player with 4 named "sprzedaj" with lore "64 cobbla" to run [execute player command "/help"] Przy okazji, nic nie rozumiem z twojego tematu.. Cytuj potrzebuje skryptu ale chodzi mi o komendę! Z essentialsa musi być Co kur.. ? Przeczytaj to 6 razy i zastanów się co ty napisałeś XD potrzebuję tej komendy gdzie oznaczyłem na np. Sprzedanie 64 cobbla jak to pokazałem Ale jakiej komendy!? Chodzi Ci o komendę która znajduje się w pluginie Essentials, dzięki której można sprzedać ileś tam cobbla? I żeby ją umieścić w miejscu przez ciebie wskazanym? Równie dobrze możesz użyć tego skryptu: options: cena: 10 command /sell [<text>]: trigger: if arg 1 is "cobble" if player has 64 cobblestone: remove 64 cobblestone from player add {@cena} to player's balance send "Sprzedales cobble" stop I w essentials chyba też coś takiego było, ale nie jestem pewien. Koniec końców. W mojej odpowiedzi znajduje się albo odpowiedź albo przetłumaczone twoje pytanie na język polski. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ModernDB 2 Opublikowano 23 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 Godzinę temu, ShroN napisał: format slot 1 of player with 4 named "sprzedaj" with lore "64 cobbla" to run [execute player command "/help"] Przy okazji, nic nie rozumiem z twojego tematu.. Co kur.. ? Przeczytaj to 6 razy i zastanów się co ty napisałeś XD potrzebuję tej komendy gdzie oznaczyłem na np. Sprzedanie 64 cobbla jak to pokazałem Ale jakiej komendy!? Chodzi Ci o komendę która znajduje się w pluginie Essentials, dzięki której można sprzedać ileś tam cobbla? I żeby ją umieścić w miejscu przez ciebie wskazanym? Równie dobrze możesz użyć tego skryptu: options: cena: 10 command /sell [<text>]: trigger: if arg 1 is "cobble" if player has 64 cobblestone: remove 64 cobblestone from player add {@cena} to player's balance send "Sprzedales cobble" stop I w essentials chyba też coś takiego było, ale nie jestem pewien. Koniec końców. W mojej odpowiedzi znajduje się albo odpowiedź albo przetłumaczone twoje pytanie na język polski. Pozdrawiam Dziena ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ModernDB 2
Witam!
oto pytanie...
potrzebuje skryptu (nie to żebyście mi napisali) ale chodzi mi o komendę!
Z essentialsa musi być
format slot 1 of player with 4 named "sprzedaj" with lore "64 cobbla" to run [JAKA TUTAJ KOMENDA!?]
potrzebuję tej komendy gdzie oznaczyłem
na np. Sprzedanie 64 cobbla jak to pokazałem
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi