koveek 34 Opublikowano 22 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2016 Cześć Potrzebuje plugin LogIT na 1.9. Widziałem go na "sv.skript.pl", więc bym był wdzięczny, jakby ktoś mógł mi podesłać link do pobrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 439 Opublikowano 22 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2016 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piratjsk 698 Opublikowano 22 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2016 37 minut temu, bvcz napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To jest AutoIn, nie LogIt. 53 minut temu, koveek napisał: Widziałem go na "sv.skript.pl", więc bym był wdzięczny, jakby ktoś mógł mi podesłać link do pobrania Na sv.skript.pl jest wersja, którą na szybko (nie zagłębiałem się w kod, sprawdziłem tylko podstawowe, potrzebne mi rzeczy) zaktualizowałem bazując na kodzie, który udostępnił LucasEasedUp (autor LogIt'a) w Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Jak chcesz to mogę Ci przesłać takiego zaktualizowanego jara ale nie gwarantuję, że wszystko będzie poprawnie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 koveek 34 Opublikowano 23 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 @piratjsk Dla mnie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piratjsk 698 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 @koveekZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
koveek 34
Cześć
Potrzebuje plugin LogIT na 1.9.
Widziałem go na "sv.skript.pl", więc bym był wdzięczny, jakby ktoś mógł mi podesłać link do pobrania![:] :]](https://skript.pl/uploads/emoticons/6.png)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi