Klaudiusz258 4 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Siemka , jak zrobić takie coś ze będziemy mieć inne itemy tylko na world "gra" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Edek15PL 15 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Plugin Multiverse-Inventories itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klaudiusz258 4 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 To ja o tym wiem ale wtedy na każdym world każdy bedzie miec inne itemki a ja chce tylko zeby można miec inne itemki tylko na danym world Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DαrϰVεnuς 231 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2016 No to przy nadawaniu/dropeniu czy tam innym wydarzeniu, przy którym nadajesz te itemki dodaj sobie warunek: if player is in world "nazwa_świata": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Klaudiusz258 4
Siemka , jak zrobić takie coś ze będziemy mieć inne itemy tylko na world "gra"
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi