MuFiNek 0 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2016 Napisze mi ktos skrypt na wykonywanie komendy /aura test <nick>. Komenda ma wywolywac sie co 1 minute i zamisat <nick> ma byc losowy nick osoby ktora jest na serwerze. Z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ixidi 718 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2016 Wywal te spacje miedzy wierszami, jestem na tablecie. every 1 real minutes: set {_} to random player out of all players Execute console command "/aura test %{_}%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Killerek01 10 Opublikowano 1 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2016 Uzyważ pluginu D****Aura. Więc po co ci dodatek jak gracz wbije to jest odrazu sprawdzany. Liczę na LIKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MuFiNek 0 Opublikowano 4 maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2016 O 1.05.2016 o 00:16, Killerek01 napisał: Uzyważ pluginu D****Aura. Więc po co ci dodatek jak gracz wbije to jest odrazu sprawdzany. Liczę na LIKE A co to za plugin? Jak masz to daj link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MuFiNek 0
Napisze mi ktos skrypt na wykonywanie komendy /aura test <nick>. Komenda ma wywolywac sie co 1 minute i zamisat <nick> ma byc losowy nick osoby ktora jest na serwerze.
Z gory dzieki za pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi