MuFiNek 0 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Napisał by mi ktos skrypt na drop taki jak na tym filmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Kowalczyk 13 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Masz w necie taki, hcDrops jak chcesz moge Ci go napisac za drobna zaplata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 megabeka 184 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 @Marcin Kowalczyk hahahaaha kase chcesz To lepiej zeby poczekal z 2 dni to mu ktos napisze xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Ja aktualnie pisze skrypt na własne potrzeby, planuję go nieźle rozbudować. Za 2 dni go powinienem go skończyć to ci dam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MuFiNek 0 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2016 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KurytPL Againn 0 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2016 Podeśle ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MuFiNek 0 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2016 O 8.04.2016 o 22:57, Sweey napisał: pobierz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!skan Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MuFiNek 0
Napisał by mi ktos skrypt na drop taki jak na tym filmie.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi