Szymon21xxPL 5 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2016 Witam jak give'nąć przez skrypta głowe jakiegoś moba? W jednym ze skryptów widziałem: give arg 1's skull to player Ale w skrypcie bez argumentów nie wiem jak to zrobić, próbowałem: give MHF_Zombie's skull to player Lecz to nie działa ;/ Ma ktoś jakieś pomysły? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurzin 3 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2016 (edytowane) Edytowane 6 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 957 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2016 (edytowane) give zombie's skull to player Edytowane 6 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon21xxPL 5 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2016 21 minut temu, Kurzin napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Mam kod na danie głowki w ten sposob.. Czytaj uwaznie, ja chce aby to dac w give command /daj: 5 minut temu, boleknowak napisał: give zombie's skull to player Nie daje główki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon21xxPL 5 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2016 (edytowane) 15 minut temu, Sweey napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ukryj zawartość command /test1: trigger: # if don't work check next command! add player's skull to the player send "&cOtrzymales swoja glowe. &7(&6/test 1&7)" command /test2: trigger: # if don't work check next command! add player's head to the player send "&cOtrzymales swoja glowe. &7(&6/test 2&7)" command /test3: trigger: # if don't work check next command! add head of player to the player send "&cOtrzymales swoja glowe. &7(&6/test 3&7)" command /test4: trigger: # if don't work check next command! add skull of player to the player send "&cOtrzymales swoja glowe. &7(&6/test 4&7)" command /test5: trigger: # / it work / kill player send "&cMuahahaha&7..." kick player due to "&cZostales zbanowany: &cAlways type /test 5 never /test 1 or 2 or 3 or 4 prima aprillis Testuj ;P Na gracza dziala, ale nie wiem jaki kod uzyc na moba Edytowane 2 kwietnia 2016 przez Szymon21xxPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon21xxPL 5 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2016 1 minutę temu, Sweey napisał: zamień player na entity's I jak oznaczyc tym zombie, bo daje glowe gracza ktory to kliknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon21xxPL 5 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2016 ale ja chce zeby byl taki kit co daje glowe wiec nie za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 2 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2016 (edytowane) 2 godziny temu, Sweey napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość command /test1: trigger: # if don't work check next command! add player's skull to the player send "&cOtrzymales swoja glowe. &7(&6/test 1&7)" command /test2: trigger: # if don't work check next command! add player's head to the player send "&cOtrzymales swoja glowe. &7(&6/test 2&7)" command /test3: trigger: # if don't work check next command! add head of player to the player send "&cOtrzymales swoja glowe. &7(&6/test 3&7)" command /test4: trigger: # if don't work check next command! add skull of player to the player send "&cOtrzymales swoja glowe. &7(&6/test 4&7)" command /test5: trigger: # / it work / kill player send "&cMuahahaha&7..." kick player due to "&cZostales zbanowany: &cAlways type /test 5 never /test 1 or 2 or 3 or 4 prima aprillis Testuj ;P zalosny jestes, to polska ni3 pisz pol po angi3lsku a pol polsku -,- @topic add 1 creeper head to player. powinno zadzialac or add 1 player head:notch to player //edit @Szymon21xxPL sprobuj add 1 <nick>'s head to player Edytowane 2 kwietnia 2016 przez Vylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon21xxPL 5 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2016 50 minut temu, Tost4k napisał: zalosny jestes, to polska ni3 pisz pol po angi3lsku a pol polsku -,- @topic add 1 creeper head to player. powinno zadzialac or add 1 player head:notch to player creepera zadziala, ale pajaka juz nie. Chcialbym abym mogl tam byle jaki nick i aby byla glowa tego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon21xxPL 5 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2016 command /glowka [<offlineplayer>] [<player>]: executable by: console trigger: give arg 1's skull to arg-player send "&a[nBase] &7Przywolano glowe gracza: &6%arg 1%&7." to arg-player a potem execute console command "/glowka MHF_Spider %player%" i dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szymon21xxPL 5
Witam jak give'nąć przez skrypta głowe jakiegoś moba?
W jednym ze skryptów widziałem:
give arg 1's skull to player
Ale w skrypcie bez argumentów nie wiem jak to zrobić, próbowałem:
give MHF_Zombie's skull to player
Lecz to nie działa ;/ Ma ktoś jakieś pomysły?
Z góry dzięki
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi