Troszkę źle ująłem to pytanie ... ;D Wiem jak zrobić kowadło
command /kowadlo:
[tab]trigger:
[tab][tab]open anvil to the player
Ale nie w tym rzecz ... chodzi mi dokładniej o nazwę jaką wpisuję się w miejsce nazwania itemu ... na rzeczy jest to aby w miejscu gdzie jest item była książka od razu po użyciu tej komendy a nazwa w tym skrypcie aktywowała dalszą część kodu czyli dajmy na to że:
wpisujemy komendę /ban ... otwiera nam się kowadło gdzie w miejscu itemu jest już książka a w nazwie napis "wpisz tu nick". Po wpisaniu nicku i kliknięciu książki gracz zostaje zbanowany i wyświetla się message broadcast "gracz %player został zbanowany...."
PROSZĘ O POMOC... JEŚLI JEST COŚ NIE JASNEGO PISAĆ W KOM....
Pytanie
rejjzer 0
Witam ...
Troszkę źle ująłem to pytanie ... ;D Wiem jak zrobić kowadło
command /kowadlo:
[tab]trigger:
[tab][tab]open anvil to the player
Ale nie w tym rzecz ... chodzi mi dokładniej o nazwę jaką wpisuję się w miejsce nazwania itemu ... na rzeczy jest to aby w miejscu gdzie jest item była książka od razu po użyciu tej komendy a nazwa w tym skrypcie aktywowała dalszą część kodu czyli dajmy na to że:
wpisujemy komendę /ban ... otwiera nam się kowadło gdzie w miejscu itemu jest już książka a w nazwie napis "wpisz tu nick". Po wpisaniu nicku i kliknięciu książki gracz zostaje zbanowany i wyświetla się message broadcast "gracz %player został zbanowany...."
PROSZĘ O POMOC... JEŚLI JEST COŚ NIE JASNEGO PISAĆ W KOM....
Edytowane przez rejjzerOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/11137-jak-zrobi%C4%87-kowad%C5%82o-w-skrypt/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi