Krzysztof “Vinter” Kwaśniewski 0 Opublikowano 27 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2016 Potrzebuje skryptu który wyłączy żeby cały czas nic nie dropiło do eq tylko na podłoge z góry dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Kowalczyk 13 Opublikowano 27 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2016 on mine: drop event-block to the player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof “Vinter” Kwaśniewski 0 Opublikowano 27 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 marca 2016 No właśnie nie chodzi o drop z stona itp tylko sety mi lecą do eq też a ja chce to wyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Kowalczyk 13 Opublikowano 27 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2016 Podaj liste pluginow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysztof “Vinter” Kwaśniewski 0 Opublikowano 28 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 Wydaje mi się żę to jest wina FunnyGuildsów bo jak je usune to wszystko normalnie dropi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Killerek01 10 Opublikowano 1 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2016 Nie poprostu FG nie współpracuje z jakimś twoim pluginem Podaj listę pluginów i logi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzysztof “Vinter” Kwaśniewski 0
Potrzebuje skryptu który wyłączy żeby cały czas nic nie dropiło do eq tylko na podłoge z góry dzieki!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi