Nter 1 Opublikowano 22 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2016 (edytowane) Mam małego buga w dropie... Gdy chcę włączyć / wyłączyć drop danego surowca to niektóre się bugują... Np musze mieć włączony drop diaxów aby mi emeraldy leciały itp.. W kodzie niczego nie widzę może komuś się uda rozwiązać.. Tutaj link : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Leci za to kilka ++ bo już nie mam siły xd Edytowane 22 marca 2016 przez Nter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Edek15PL 15 Opublikowano 23 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 on mine of stone: if player has permission "turbo.drop": if {diamond.%player%} is true: if tool of the player is enchanted with fortune 3: chance of {@svip_chance_diamond}: give a random number between 2 and 4 of diamond to the player else if tool of the player is enchanted with fortune 2: chance of {@svip_chance_diamond}: give a random number between 1 and 3 of diamond to the player else if tool of the player is enchanted with fortune 1: chance of {@svip_chance_diamond}: give a random number between 1 and 2 of diamond to the player else: chance of {@svip_chance_diamond}: give 1 diamond to the player else: <--- USUŃ TO stop <--- I TO Musisz usunąć else i stop po if z kazdego if'a wtedy robi sie kolejka if'ów, a event nie kończy sie na jednym if'ie Nter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nter 1 Opublikowano 23 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 Dzięki działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 boleknowak 957 Opublikowano 23 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nter 1
Mam małego buga w dropie... Gdy chcę włączyć / wyłączyć drop danego surowca to niektóre się bugują... Np musze mieć włączony drop diaxów aby mi emeraldy leciały itp.. W kodzie niczego nie widzę może komuś się uda rozwiązać..
Tutaj link : Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Leci za to kilka ++ bo już nie mam siły xd
Edytowane przez NterOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi