_SmileCraft_ 20 Opublikowano 18 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2016 1. Poszukuję serwera lobby Chciałbym podpiąć 2 serwery minecraft pod lobby jakiegos serwera. 1 z moich projektów to real life wzorowany obecnym życiem na planecie. Serwer posiada pluginy oraz skrypty dobrze skonfigurowane i zoptymalizowane. 2 projekt to jest serwer Hardcore. Serwer posiada bardzo dobrze skonfigurowane pluginy i skrypty. W przyszłosci zamierzam skrypty zastąpić pluginami (Już jestem w trakcie nauki pisania pluginów). Będę posiadał 2 maszyny serwerowe na CraftHo*t.pl Kontakt do własciciela serwerów: Skype: thedawidford Email: [email protected] 2. Omnie: Nazywam się Dawid mam 15 lat. Serwery tworzę od 3 lat. Pracowałem dla większych serwerów (Po 100 osób) Doświadczenie: Umiem pisać skrypty, konfigurować pluginy, spolszczać autorsko pluginy, oraz uczę się pisać własne pluginy Wynagrodzenie: oferuję pomoc przy serwerze, pisaniu skryptów, pluginów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverse 0 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2016 Zgłoś się na pw to się dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi