HaX1oR 76 Opublikowano 17 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2016 Hi! Szukam skryptu który polega na cofaniu gracza po przekroczeniu regionu. Chodzi mi bardziej oto aby gracz z podstawowymi permisjami nie mógł wyjść za region, słyszałem że jest możliwość zablokowania wejścia do regionu w pluginie ale wyjścia? Dziękuje za każdą pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 17 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2016 Ooo widzę że ktoś się na WG nie zna exit – włącza lub wyłącza możliwość wyjścia z regionu. powyżej podana flaga właśnie za to odpowiada, jak jej użyć znajdziesz na pewno w jakimś TuTcie Pozdrawiam HaX1oR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaX1oR 76 Opublikowano 17 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2016 Dzięki, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bvcz 444 Opublikowano 17 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2016 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
HaX1oR 76
Hi!
Szukam skryptu który polega na cofaniu gracza po przekroczeniu regionu.
Chodzi mi bardziej oto aby gracz z podstawowymi permisjami nie mógł wyjść za region,
słyszałem że jest możliwość zablokowania wejścia do regionu w pluginie ale wyjścia?
Dziękuje za każdą pomoc!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi