Witam nie mogę znaleźć postu gdzie było o tym chyba został usunięty.Proszę o wysłanie napisanie skrypta lub podesłanie pluginu dzięki któremu jak wyjdziemy z regionu spawn i zaatakuje nas ktoś lub my kogoś to nie będziemy mogli on i ja wrócić na spawn przez np 15 sekund będzie nas odpychać
Coś tego typu wychodze z regionu spawn np jest tam linia czerwonej welny ze po za nią jest pvp ON
wychodzimy klepa na typa i on nie może wrocić już na spawn dostaje coś typu jestes podczas walki pvp wylaczy sie ona po 15 sekundach
ktoś mi dał takie coś ale to wogole nie działa + buguje wszystkie skrypty
variables: {pvp.%player%} = false on click on grass: set {pvp.%player%} to true wait 20 seconds set {pvp.%player%} to false on entering of region "spawn": if {pvp.%player%} is true: push player horizontally behind at speed 0.5 cancel event
Pytanie
divx 1
Witam nie mogę znaleźć postu gdzie było o tym chyba został usunięty.Proszę o wysłanie napisanie skrypta lub podesłanie pluginu dzięki któremu jak wyjdziemy z regionu spawn i zaatakuje nas ktoś lub my kogoś to nie będziemy mogli on i ja wrócić na spawn przez np 15 sekund będzie nas odpychać
Coś tego typu wychodze z regionu spawn np jest tam linia czerwonej welny ze po za nią jest pvp ON
wychodzimy klepa na typa i on nie może wrocić już na spawn dostaje coś typu jestes podczas walki pvp wylaczy sie ona po 15 sekundach
ktoś mi dał takie coś ale to wogole nie działa + buguje wszystkie skrypty
variables: {pvp.%player%} = false on click on grass: set {pvp.%player%} to true wait 20 seconds set {pvp.%player%} to false on entering of region "spawn": if {pvp.%player%} is true: push player horizontally behind at speed 0.5 cancel eventEdytowane przez divxOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/1092-spawn-odpycha/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi