Vami 4 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Kto by mi napisał pare skrypcików? to dla mnie ważne 1. Skript na automatyczne regenerowanie niktórych blokow np wszystkich drzew 2. Otwieranie żelaznych drzwi 3.Crafting jak w ruscie czy cuś (mogę zapłacić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HaX1oR 76 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Pomysł wzięty od serwera McRust? Raczej tak... 9 minut temu, Vami napisał: 2. Otwieranie żelaznych drzwi Do tego zapewne chcesz skrypt z McRust... lecz to nie jest skrypt tylko plugin Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! <--- klik! 10 minut temu, Vami napisał: 3.Crafting jak w ruscie czy cuś (mogę zapłacić) Moge napisać ale napisz mi na PW co i jak oraz za ile.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 on rightclick on iron door: toggle event-block stop Chyba będzie działać, na otwieranie żelaznych drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Vami 4
Kto by mi napisał pare skrypcików? to dla mnie ważne
1. Skript na automatyczne regenerowanie niktórych blokow np wszystkich drzew
2. Otwieranie żelaznych drzwi
3.Crafting jak w ruscie czy cuś
(mogę zapłacić)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi