Gość Vylence Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 CombatUpdate Wyszla oficjalna wersja 1.9 a z nia nowy system walki. Tarcze -------- | | \ / - Dzieki tarcza mozemy odbijac strzaly, odeprzec ataki etc. - Mozemy dodawac wlasne bannery na tarcze Kontrola: 1. Bierzemy do reki nasza tarcze 2. Naciskamy "F" 3. Obraniac sie mozemy ppm Miecze Dodano: /\ - Atak Specjalny/ Combo | | - Zmiejszono Damage zadawany przy spamie lpm | | -------- || Atak specjalny: Uderzamy lpm co 2/3 sekundy Dodatkowo pokazuje nam ile do ataku specjalnego zostalo Skrzydla Tak! Moja ulubiona rzecz! Teraz jak powstana servery hc/easyhc 1.9(szczerze nie polecam typu easyhc itp) To mozecie powkurzac inne gildie JAK LATAC? 1. Musisz byc wysoko nad ziemia. 2. Zeskakujesz 3. i trzymasz spacje 4.Zeby wyladowac nie puszczaj spacji. Mozesz sie polamac Zmiany dodatkowe: - Usunieto Crafting "Koxow" Zlotych jablek - Dodano kilka nowych blokow - Nowe mozliwosci w command blockach - Da sie ozywic enderdragona I Na koniec: Troll Confirmed Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wiecej mozesz sie dowiedziec tez w: Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 Poradnik ciekawy, możesz dodać jakąś grafikę czy coś, będzie ładniej. Co do tematu: okej, dowiedziałem się czegoś o tym 1.9 Co do aktualizacji: błagam nie! kiedyś minecraft to były klocki, kilka potworów, było okej. Teraz? Jakieś magie, tarcze itp. Bez sensu, ta gra idzie w złym kierunku. I co? Za niedługo dodadzą może pistolety lub typową magię, czyli takie "cząsteczki" będą latały.... Szkoda gadać o tym. Moja ocena co do aktualizacji to 2/10 1/10, bo jednak jest to ciekawe, ale nie na temat minecrafta. Co do tematu to na pewien okres czasu podpinam, bo jest to dosyć ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi