Nieaktywny Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 (edytowane) Witam. Jak pewnie widzisz po tytule, zostanę administratorem technicznym (technikiem). Co mogę zaoferować: Instalacja i skonfigurowanie serwera Minecraft na VPS/Dedyk Instalacja i skonfigurowanie serwera TeamSpeak3 na VPS/Dedyk Instalacja i skonfigurowanie serwera WWW na VPS/Dedyk (apache lub nginx) Konfiguracja serwera bungee Zabezpieczanie serwera paczkami antycheat Podpianie pod usługi anty-ddos (cloudflare, voxility etc.) Zabezpieczenie serwera (exploity etc.) Pomoc we wyborze hostingu dla serwera Konfiguracja pluginów/skryptów dla serwera Tworzenie paczek serwerowych Tworzenie skryptów Podpinanie serwera pod domenę Opiekę techniczną dla serwera i inne. Czego oczekuje od potencjalnego klienta: Ogarnięcia Systematyczności Umiejętności logicznego myślenia Kontakt: prywatna wiadomość na forum (tam zostaną przedstawione wszystkie szczegóły) Skype (do uzyskania we prywatnej wiadomosci) Nie kontaktuje się za pomocą TeamSpeak3 (dopiero na późniejszym etapie taki kontakt jest możliwy. Możliwe wyjątki). Edytowane 10 marca 2016 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rEKU 2 Opublikowano 12 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2016 Jestem chętny PW proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nawo 59 Opublikowano 12 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2016 A umiesz sprowadzić graczy na serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 12 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2016 4 minuty temu, Nawo napisał: A umiesz sprowadzić graczy na serwer? Kwestia reklamy nie lezy juz w moim zakresie. Moge zagwarantowac pelne zorganizowanie serwera od strony technicznej, jednak czescia merytoryczna nie ja sie zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi