PapcioSmeerf 22 Opublikowano 29 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2016 Cześć witajcie! Ja jestem Damian, mam 17 lat i dopiero uczę się pisać skrypty. Nowych rzeczy uczę się bardzo szybko i chętnie będę pomagał innym. Masz sprawę? Pisz śmiało do mnie, postaram się pomóc Na forum jestem od czwartu ale jakoś zapomniałem się przedstawić. Ale co tu będę się rozpisywał? Jeszcze raz witam was serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 (edytowane) po ortografii nie widac ze tyle masz, ale coz. Dyslekcja istnieje. Czulko @down Po co sie czepiasz malych napisow? ;v Edytowane 6 marca 2016 przez Vylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooterowy 355 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 (edytowane) 2 godziny temu, Candy napisał: po ortografii nie widac ze tyle masz, ale coz. Wymień choć jeden błąd ortograficzny, jaki popełnił. Poza brakiem przecinka i literówką nic takiego nie widzę. 2 godziny temu, Candy napisał: Dyslekcja istnieje. Że co, przepraszam? @Candy Na telefonie nie były małe, a poza tym po co Ty się czepiasz. Edytowane 6 marca 2016 przez Shooterowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super_pompa_pl 1 Opublikowano 15 października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 października 2016 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi