_SmileCraft_ 20 Opublikowano 28 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2016 (edytowane) Potrzebuje budowniczych na serwer Real Liife. Link do projektu/zapowiedzi: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wzór podania: Cytuj 1. Ile masz lat? 2. Jak dobrze budujesz? 3. Czy masz skype? Jak tak to podaj. 4. Dlaczego to ty właśnie chcesz być budowniczym. Edytowane 28 lutego 2016 przez _SmileCraft_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper Games 0 Opublikowano 28 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2016 Mam 13 Lat Dobrze Buduje Mam Skype Ale Bez Mikro Bo chce pomóc na serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SmileCraft_ 20 Opublikowano 29 lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2016 14 godzin temu, Kacper Games napisał: Mam 13 Lat Dobrze Buduje Mam Skype Ale Bez Mikro Bo chce pomóc na serverze Akceptuję Stwórz konto na forum naszym www.sh4u.xaa.pl i napisz na pw do _VeV_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi