options:
czas: 10
every {@czas} real seconds:
loop all players:
if {au.spam} is not set:
set {au.spam} to 1
send json "&6&l> &7Kto obecny ten klika &6click" run "/obecny" to loop-player
wait 2 seconds
set {au.spam} to 2
stop
if {au.spam} is 1:
send json "&6&l> &7Zapraszamy na nasza strone &4click" open "http://bloodymc.pl" to all player's
wait 2 seconds
set {au.spam} to 2
stop
if {au.spam} is 2:
send json "&6&l> &7Kliknij po bonusowa nagrode &6click" run "/rgf" to loop-player
wait 2 seconds
set {au.spam} to 3
stop
if {au.spam} is 3:
broadcast "&6&l> &7Denerwuje Cie chat? Mozesz go wylaczyc! &b/czat on,off"
wait 2 seconds
set {au.spam} to 4
stop
if {au.spam} is 4:
broadcast "&6&l> &7Zapraszaj swoich znajomych do wspolnej gry!"
wait 2 seconds
set {au.spam} to 5
stop
if {au.spam} is 5:
broadcast "&6&l> &7Znalazles blad? Masz problem? Zglos to! &b/zglos"
wait 2 seconds
set {au.spam} to 6
stop
if {au.spam} is 6:
send json "&6&l> &7Kto obecny? &6click" run "/obecny" to loop-player
wait 2 seconds
set {au.spam} to 7
stop
if {au.spam} is 7:
send json "&6&l> &7Informacje o vipach &4click" run "/vip" to loop-player
wait 2 seconds
set {au.spam} to 1
stop
Może mi ktoś powiedzieć co tu jest nie tak? Bo tylko ( niektóre? ) osoby widzą wiadomości json broadcast widzi każdy gracz. Ja np. widzę te wiadomości z json ale moi 2 koledzy nawet jak mają opa to ich nie widzą... Wiecie może o co chodzi?
Pytanie
DeLajt 15
options: czas: 10 every {@czas} real seconds: loop all players: if {au.spam} is not set: set {au.spam} to 1 send json "&6&l> &7Kto obecny ten klika &6click" run "/obecny" to loop-player wait 2 seconds set {au.spam} to 2 stop if {au.spam} is 1: send json "&6&l> &7Zapraszamy na nasza strone &4click" open "http://bloodymc.pl" to all player's wait 2 seconds set {au.spam} to 2 stop if {au.spam} is 2: send json "&6&l> &7Kliknij po bonusowa nagrode &6click" run "/rgf" to loop-player wait 2 seconds set {au.spam} to 3 stop if {au.spam} is 3: broadcast "&6&l> &7Denerwuje Cie chat? Mozesz go wylaczyc! &b/czat on,off" wait 2 seconds set {au.spam} to 4 stop if {au.spam} is 4: broadcast "&6&l> &7Zapraszaj swoich znajomych do wspolnej gry!" wait 2 seconds set {au.spam} to 5 stop if {au.spam} is 5: broadcast "&6&l> &7Znalazles blad? Masz problem? Zglos to! &b/zglos" wait 2 seconds set {au.spam} to 6 stop if {au.spam} is 6: send json "&6&l> &7Kto obecny? &6click" run "/obecny" to loop-player wait 2 seconds set {au.spam} to 7 stop if {au.spam} is 7: send json "&6&l> &7Informacje o vipach &4click" run "/vip" to loop-player wait 2 seconds set {au.spam} to 1 stop
Może mi ktoś powiedzieć co tu jest nie tak? Bo tylko ( niektóre? ) osoby widzą wiadomości json broadcast widzi każdy gracz. Ja np. widzę te wiadomości z json ale moi 2 koledzy nawet jak mają opa to ich nie widzą... Wiecie może o co chodzi?
Teraz np. koledze się to wyświetla a mi nie...
Edytowane przez DeLajtOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi